Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met Food Reporter en Gault&Millau nu ook het New Chefs on the Block netwerkevent aan toegevoegd.
New Chefs on the Block is een evenement waarbij 120 jonge chefs en maîtres samenkomen in een kleine bioscoop, om gezamenlijk te kijken naar drie mini-documentaires van Nederlandse toptalenten in de horeca. Kennisdeling staat hierbij voorop, daarom ook dat tweesterrenchef Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel als host aanwezig zal zijn. Hij zal het culinaire talent in de zaal meenemen in zijn visie op de horeca van nu en in de toekomst.
Door dit evenement te laten samensmelten met Chefs (R)Evolution, willen de betrokken partijen ervoor zorgen dat de focus niet alleen ligt op de gevestigde orde, maar juist ook op het aanstormende culinaire talent in Nederland. “Wij vinden het belangrijk om aandacht te geven aan culinair talent. Daarom werken we graag samen om talenten een podium te bieden,” aldus Jonnie Boer, eigenaar en chef-kok van De Librije.
New Chefs on the Block
Chefs (R)Evolution vindt op 4 en 5 september plaats in en rondom theater De Spiegel. New Chefs on the Block zal op maandag 5 september plaatsvinden in de Stadsschouwburg Odeon. Wie de New Chefs on the Block van deze editie zijn, wordt tijdens het evenement zelf bekendgemaakt.
Bron: Bidfood/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Broekhuyzen Horecagroothandel nu officieel Bidfood Noordwijkerhout
Groothandel – Broekhuyzen Horecagroothandel in Noordwijkerhout is zaterdag 25 januari officieel geïntegreerd in Bidfood Noordwijkerhout. Dat heeft de groothandel laten weten.
Lees berichtHorecava 2025 met 700 exposanten het grootste horeca event
Vakbeurzen - Maandag 13 januari openen de deuren van Nederlandse grootse horecavakbeurs de Horecava in de Rai in Amsterdam. Vierdagen lang wordt dit de ontmoetingsplaats van de foodprofessionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis verblijven. En – hoewel minder dan voorheen – nog altijd de oriëntatieplaats voor trends, ontwikkelingen en nieuwe producten.
Lees bericht15.000 horecaprofessionals uit hun dak op Bidfood Horecafeest
Groothandel – De Maandag is van Ons. Dat is de slogan van groothandel Bidfood voor het grootste horecapersoneelsfeest van Nederland. Het evenement werd voor de vierde keer gehouden in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Lees berichtFrans foodtechbedrijf Clone start in Nederland
Foodtech - Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs is officieel van start gegaan in Nederland. Het bedrijf haalde onlangs €105 miljoen aan financiering op. Clone positioneert zich als grootste virtuele restaurant ter wereld.
Lees berichtFoodpartners weer actief voor Voedselbanken Nederland
Actie - Van maandag 2 tot en met 5 december zetten 660 medewerkers van Unilever en partners zich wederom in bij Ahoy Rotterdam om pakketten in te pakken voor de Voedselbanken. Hetzelfde doen 265 vrijwilligers bij Bidfood in Biddinghuizen. Deze pakketten zijn bedoeld voor gezinnen die onder de armoedegrens leven en tijdens de feestdagen extra steun kunnen gebruiken.
Lees berichtVakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens
Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.
Lees bericht