Culinaire DINERbox: ‘Genieten op sterrenniveau thuis'


Culinair - Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen. De compleet verzorgde topchef menu’s, onder de naam Cook Like a Chef, zijn per direct te bestellen en worden vanaf 8 november elke donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld thuis afgeleverd. Elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant. Via de website www.cooklikeachef.nl mensen kiezen uit menu’s van Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Erik van Loo** of Soenil Bahadoer**. Op deze site staan ook tips hoe de gerechten te serveren. De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen. Cook Like a Chef is een initiatief van Jan Bartelsman, Maik Kuijpers, Schmidt Zeevis, Eric Pekel en Annemiek van Leeuwen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


4000 online triages op eerste dag gezondheidscheck

Coronamaatregelen – De gratis online gezondheidscheck van de brancheorganisaties VCHO, NHG en ProFri beleefde met ruim 4.000 triage een succesvolle eerste dag. De gezondheidscheck maakt het ondernemers gemakkelijk om de verplichte gezondheidsvragen te stellen aan hun gasten.

Lees bericht

Horeca heropent in gezellige drukke sfeer

Horecaheropening – Overal in Nederland is de horeca in rustige sfeer geopend. De terrassen waren goed bezet, maar vrije plaatsen waren er meestal ook. Op veel plekken de inzet van reserverings- en bestellingsapp’s en beperktere menukaarten. Het stellen van de gezondheidsvragen is nog een puntje van aandacht.

Lees bericht

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht‘Je favoriete terrasplekje reserveren met BarBooking’

Reserveringssysteem – Hoe kun je nu met beperkte ruimte en mogelijkheid toch een plekje reserveren bij je favoriete bar of terras. Die vraag stond centraal bij een tweetal horecaliefhebbers. Om zowel ondernemers te helpen als de mogelijkheid voor de gasten te bieden een plek te reserveren, ontwikkelde zij Barbooking.nl, een platform volgens het principe: zoek, boek en geniet.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid