Cunera Vlaar wordt nieuwe CEO Sodexo Nederland


Cunera Vlaar heeft al geruime tijd gewerkt binnen Sodexo en kent het bedrijf

Benoeming - Cunera Vlaar  is benoemd tot de nieuwe CEO Sodexo Nederland. Zij volgt per 1 februari Robert Claasen op die deze functie op interim basis invulde. Vaar is al 31 jaar werkzaam bij het Sodexo in verschillende functies in binnen- en buitenland. Meest recentelijk was zij CEO Energy & Resources Europa.

Volgens Ulf Wretskog, Executive Vice President Continental Europe past Cunera perfect bij het profiel en heeft zij een ijzersterk trackrecord. “Haar ervaring als CEO, sterke commerciële gevoel en betrokkenheid bij grote en internationale klanten maken dat we zeer content zijn met haar op deze positie.” Vlaar zelf over de benoeming: “Sodexo is in Nederland een steeds sterkere naam als partner voor het brede pakket facilitaire diensten. Werknemers hebben meer dan ooit behoefte aan autonomie en flexibiliteit en tegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan verbinding met hun werkgever en collega’s. Veel organisaties zijn dan ook bezig om hun werkomgeving aan te passen. Met onze mensgerichte aanpak, sterke focus op duurzaamheid en een integraal pakket aan oplossingen voor hybride en flexibele manieren van werken zijn wij daarvoor dé partner.”

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, receptie, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Meer flexibelere kantoorbezetting lukt met verleiden’

Onderzoek – 44% van de hybride werkende kenniswerkers is te verleiden om op een andere dag naar kantoor te komen dan ze nu doen. Daarmee kunnen piekmomenten op kantoor worden voorkomen. De piekdagen op kantoor zijn nu maandag, dinsdag en donderdag terwijl woensdag en vrijdag het minst populair zijn. Medewerkers zijn vooral goed te verleiden met een gratis lunch of diner op...

Lees berichtSodexo met gebaarista aan de slag in EDGE Amsterdam West

Catering – Sodexo verzorgt de koffiebar, restaurantservices, evenementenvoorziening, banqueting, de receptie en het servicepunt in het recentelijke geopende klimaatneutrale pand EDGE Amsterdam West. Dit pand is na een drie jaar durende renovatie één van de duurzaamste gebouwen van Europa.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid