D-Drinks brengt Holyshot Ginger Turmeric Pineapple in 0,75L fles


Introductie -  Holyshot breidt haar range biologische juice shots uit met een nieuwe 0,75L fles in de variant Ginger Turmeric Pineapple. De fles bevat 12 dagelijkse shots.

Turmeric, oftewel kurkuma, is een specerij uit de gemberfamilie en staat in India ook wel bekend als de golden spice door haar goudgele kleur. Kurkuma heeft een iets bittere en peperige smaak maar ook een sinaasappelaccent. Er worden heel wat gezondheidsvoordelen aan deze specerij toegeschreven. Kurkuma is van nature onder andere rijk aan onder andere vitamine C, ijzer, magnesium en zink.

De Holyshot is biologisch en gemaakt zonder toegevoegde suikers.

Bron: D-drinks/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht


De Healthy Aid Kits van D-drinks

Initiatief – Er zijn veel vernieuwende initiatieven gelanceerd tijdens de sluitingsperiode van de horeca. Ook het bedrijf D-drinks bedacht een actie om toch de eindconsumenten te bereiken.  Een drietal boxen met producten voor alle thuisblijvers, de Healthy Aid Kits.

Lees bericht


100% biologisch sportdrankje Sportline komt in hersluitbaar blik

Introductie – D-drinks, leverancier van diverse frisdranken, komt, naar eigen zeggen, met de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonisch sportdrank in Nederland. De sportdrank, Sportline Isotonic Boost, heeft bovendien ook een XO sluiting, wat het blikje hersluitbaar maakt. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij, met een lichte citroensmaak. Het is daarnaast laag in calorieën en...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid