D-drinks lanceert biologische Moonpop-popcorn in 3 smaken


Introductie – D-drinks in Den Bosch wil zich profileren als bedrijf dat verantwoorde frisdranken en snackproducten presenteert. Het bedrijf komt nu voor het eerst met een eigen product op de Nederlandse markt, namelijk Moonpop: biologische popcorn in 3 buitengewone smaken.

Moonpop is nieuw en richt zich tot de bewuste consument met gezonde, biologische popcorn. Zo is de popcorn vegan én glutenvrij, zorgt de mais voor gezonde vezels en werkt de kokosnootolie cholesterolverlagend. Moonpop richt zich op de consument die wel van een tussendoortje of late night snack houdt maar zich tegelijkertijd bewust is van wat hij eet.

Biologisch

De granen waar Moonpop van is gemaakt, zijn GMO free en alle andere ingrediënten zijn van biologische oorsprong. Dat geldt voor de biologische mais, maar ook voor de biologische kokosnootolie (als hechtingsmiddel voor de smaak). Bij de ingrediënten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Zo produceren ze zonder kunstmest en zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Moonpop popcorn bestaat in drie smaken: Farmers Paprika, Lovely Sweet’N Salty en Sailor Seasalt.

D-drinks Group

De popcorn is verkrijgbaar bij diverse zelfstandige supermarkten en bij zaken als Body & Fit, Supspace, The Leann en de Glutenvrijewebshop. Producent D-drinks Group bouwde in de afgelopen 11 jaar aan een uitgebreid, snelgroeiend distributienetwerk in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Het bedrijf levert zowel aan retail als de kleinere zelfstandige winkel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid