Danone viert jubileum Nutricia met forse investering


Jubileum - Nutricia, onderdeel van Danone, bestaat 125 jaar. Om dit te vieren wordt het bedrijf in Zoetermeer volledig gemoderniseerd.

Danone wil middels de forse investering bijdragen aan de gezondheid van mensen wereldwijd en haar gevestigde rol als voedingsmiddelenbedrijf in babyvoeding en medische voeding behouden. De investeringen bij Nutricia liggen op het terrein van de productiecapaciteit, de kwaliteit en innovatie van producten, het digitaliseren van processen en het verduurzamen van de productie. Eerder werd al een nieuwe fabriek in gebruik genomen in Haps.

Wetenschappelijk onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid is bij Nutricia al decennialang de drijfveer voor het ontwikkelen van hoogwaardige voeding voor jongeren en ouderen die aangepast voeding ter ondersteuning nodig hebben.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

evian wil volledig circulair merk worden tegen 2025

Recycling - Evian wil tegen 2025 alle flessen vervaardigen uit 100% gerecycled plastic. Met dit initiatief kiest het mineraalwatermerk voor een ‘circulaire strategie’ op het vlak van plastic. Plastic maakt voortaan deel uit van het totale proces, waarbij de fles ook uit de natuur gehouden moet worden. evian gaat samenwerken met de Ellen MacArthur Foundation om de nieuwe strategie op te zetten,...

Lees bericht


Franse Danone neemt Alpro over

Overname - De Franse zuivelreus Danone neemt de Amerikaanse producent van sojamelk WhiteWave Foods over. WhiteWave is het moederbedrijf van Alpro, dat zo in Franse handen komt. Dit is donderdag bekendgemaakt. Volgens berichten betaalt Danone zo’n 10 miljard dollar voor WhiteWave. Voor Danone is de overname van WhiteWave de grootste overname sinds 2007. WhiteWave is het moederbedrijf van Alpro en gevestigd...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid