De Avocado Show wil 19 Europese locaties openen


Expansie – De Avocado Show heeft plannen om 19 Europese locaties te openen. Gedacht wordt aan vestigingen in de Europese hoofdsteden, zoals Parijs en Londen. De locaties zullen worden gerund door franchisers. De eerste nieuwe locatie opent in oktober in Madrid.

De Avocado Show, staat bekend om de avocado-gerechten die als kunstwerkjes worden gepresenteerd. Het 'Pretty Healthy Food’-concept, zoals het wordt genoemd, heeft locaties in Amsterdam en in Brussel. In Amsterdam heeft het De Acocado Show ook een to go-locatie. Bij de uitbreiding in Europa gaat het echter om de restaurants. De bedenkers Ron Simpson en Julien Zaal van het De Avocado Show hebben altijd al het plan gehad om internationale locaties te starten. Al bij het bekendmaken van hun plan om de eerste locatie te starten haalden zij al miljoenen views op via de eigen social media kanalen uit 60 landen. Duidelijk was toen al dat het concept zich leende voor een internationale uitrol. Ook de locatie in Amsterdam was zeer populair bij de buitenlandse toeristen.

De internationale uitbreiding gaat de komende maanden van start. Brussel was de eerste Europese locatie, die vestiging opende in 2018.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid