De bagels van Bagels & Beans voortaan verkrijgbaar bij Jumbo


Supermarkten – De biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans zijn voortaan ook verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Klanten hoeven de producten uitsluitend af te bakken.

Het is voor het eerst dat Bagels & Beans een van haar producten buiten de eigen horeca aanbiedt. Volgens  oprichter Ronald Bakker passen zijn producten bij de missie die Jumbo wil uitdragen en past de samenwerking ook in het doel van Bagels & Beans. “Bij Bagels & Beans zijn we continu aan het kijken naar marktverbreding en passende partnerships. Jumbo heeft als missie om lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar te maken. Dit sluit naadloos aan.” Hij is daarom trots dat de bagels vanaf nu bij het merendeel van de ruim 680 vestigingen van Jumbo verkrijgbaar zijn.”

Biologische bagels

Klanten van Jumbo kunnen kiezen voor biologische sesam- of volkoren bagels. Ze hoeven alleen nog te worden afgebakken en kosten €2,95 voor vier stuks. De bagels liggen bij de overige bakkerijproducten van de supermarkt, maar wel in de herkenbare Bagels & Beans verpakking.

80 vestigingen

Bagels & Beans bestaat sinds 1996 en telt als franchiseketen inmiddels 80 vestigingen in de Nederland. Het assortiment bestaat uit koffie en thee en belegde bagels, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger. Daarnaast worden ook salades, sappen en healthy bites aangeboden, alles vers bereid. De locaties willen voor de gasten een rustpunt vormen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA verkoopt bakkerijen aan BACU

Bakkerijen – HEMA heeft besloten om haar bakkerijen onder te brengen bij BACU, de in Uden gevestigde leverancier van brood, banket en broodspecialiteiten. BACU levert al brood en banket aan Jumbo Supermarkten en zal in de toekomst ook aan HEMA gaan leveren.

Lees berichtJumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht

Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje

Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Lees bericht


Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid