De bagels van Bagels & Beans voortaan verkrijgbaar bij Jumbo


Supermarkten – De biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans zijn voortaan ook verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Klanten hoeven de producten uitsluitend af te bakken.

Het is voor het eerst dat Bagels & Beans een van haar producten buiten de eigen horeca aanbiedt. Volgens  oprichter Ronald Bakker passen zijn producten bij de missie die Jumbo wil uitdragen en past de samenwerking ook in het doel van Bagels & Beans. “Bij Bagels & Beans zijn we continu aan het kijken naar marktverbreding en passende partnerships. Jumbo heeft als missie om lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar te maken. Dit sluit naadloos aan.” Hij is daarom trots dat de bagels vanaf nu bij het merendeel van de ruim 680 vestigingen van Jumbo verkrijgbaar zijn.”

Biologische bagels

Klanten van Jumbo kunnen kiezen voor biologische sesam- of volkoren bagels. Ze hoeven alleen nog te worden afgebakken en kosten €2,95 voor vier stuks. De bagels liggen bij de overige bakkerijproducten van de supermarkt, maar wel in de herkenbare Bagels & Beans verpakking.

80 vestigingen

Bagels & Beans bestaat sinds 1996 en telt als franchiseketen inmiddels 80 vestigingen in de Nederland. Het assortiment bestaat uit koffie en thee en belegde bagels, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger. Daarnaast worden ook salades, sappen en healthy bites aangeboden, alles vers bereid. De locaties willen voor de gasten een rustpunt vormen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees berichtJumbo opent in Breda vijfde hub voor thuisbezorging

Bezorgdienst - Jumbo Supermarkten heeft maandag een nieuwe centrale thuisbezorglocatie in Breda geopend. Vanuit deze zogenaamde hub wordt directe bezorging van de online bestelde boodschappen verzorgd voor de regio West-Brabant. De boodschappen werden voorheen bezorgd vanuit diverse Jumbo winkels.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid