De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie


Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

De locatie was voorheen een Gulf tankstation, maar is nu omgebouwd naar Shell-locatie. Bij de locatie was al een shop aanwezig, alleen was die sterk verouderd. De bestaande shop is daarom afgebroken en, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, herbouwd. De nieuwe shop telt nu zo’n 100 vierkante meter, gebaseerd op de buitenmuren van het gebouw. De locatie is voor het Broodjesbox-concept zeer geschikt omdat de N36 een drukke doorgaande weg is met veel vrachtverkeer. Achter de shop is daarvoor een ruime parkeerplaats aanwezig.

Onderscheid

De Broodjesbox wil zich onderscheiden met een kwalitatief en regionaal assortiment. Dat betekent dat er naast standaard broodjes ook bijzondere combinaties op de kaart zijn terug te vinden, met fantasienamen, zoals de toverstok - een warm broodje met rauwe ham, brie en ui -, maar ook een broodje Mykonos met rosbief, zongedroogde tomaatjes, pesto, fetakaas, sla en bieslook. Verder wordt vooral gekeken wat er in een regio aanslaat. Zo kennen sommige locaties een broodje met ketjap-vlees of Duitse braadworst.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees berichtShell lanceert assortiment vega(n) broodjes en snacks

Formulenieuws – Vanaf woensdag 2 maart kunnen automobilisten langs de (snel)weg genieten van een vega(n) lunch of tussendoortje. Het gaat om producten als focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje. De producten zijn verkrijgbaar bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland.

Lees bericht

Shell Hackelaar heropent met shopconcept Shell Café

Formulenieuws – Shell-tankstation Hackelaar langs de A1 bij Muiden is donderdag heropend met het nieuwste Shell-shopconcept, Shell Café. Naast verschillende lokketten voor verse juices, broodjes en snacks staan er ook twee koffiemodules; een counter van Starbucks en van Shell Café.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid