De Broodjesbox opent tweede locatie in Deventer


Petrol – In de tankshop van het Shell-tankstation aan de Snipperlingsdijk in Deventer is afgelopen week de tweede De Broodjesbox geopend. Na het succes van de pilotstore in Almelo is de tijd voor de ondernemers Jan Knol en Ruud Sievers rijp om het concept verder uit te rollen.

De shopformule is tot stand gekomen tussen BOX Beheer VOF, het bedrijf van Jan Knol en Ruud Sievers, en Enviem Retail Nederland. De opening is het startschot voor verdere uitrol van de De Broodjesbox. Nieuwe vestigingen gaan er de komende tijd komen in Twente en het noorden van het land. Kenmerkend voor de De Broodjesbox is het presentatie-eiland in het midden van de shop en de Portugese tegeltjes aan de wand. De Broodjesbox wil niet alleen een plek zijn waar reizigers een kwalitatief goed en lokaal product kunnen krijgen, maar ook gastvrijheid en warmte uitstralen. Dat laatste wordt door de coronamaatregelen op dit moment, net zoals op veel andere locaties, sterk beperkt.

De eerste locatie van de Broodjesbox bij Opel-dealer Kamp Twente in Almelo bestaat nu bijna drie jaar. Het lunchconcept heeft zich in die tijd ontwikkeld tot volwaardig foodconcept dat  ingezet kan worden als shop bij een tankstation maar ook als stand alone ergens in een binnenstad. En dat is precies wat initiatiefnemers Ruud Sievers en Jan Knol willen: de Broodjesbox als formule of franchiseconcept verder uitrollen. Met Enviem Retail Nederland is een overeenkomst gesloten voor meerdere locaties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees berichtNieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid