De Groene Weg Groningen beste biowinkel van Nederland


De Groene Weg Groningen / Foto bij: De Groene Weg

Verkiezing- Deze week zijn de Bio Winkel Awards uitgereikt, de prijzen voor de beste biologische speciaalzaken. De slagerijen van de Groene Weg in Groningen en Nijmegen waren winnaars op de posities 1 en 2. De biologische boerderijwinkel in Raalte eindigde op de derde plaats.

En zelfs die derde plek heeft een link met de Groene Weg, want de boerderijwinkel van Rick en Jan Overesch levert varkens aan De Groene Weg. Daarnaast verkopen zij vleesproducten in hun eigen boerderijwinkel.

De Groene Weg is een dochteronderneming van Vion Food Group en met 11 slagerijen marktleider in de biologische vleessector in Nederland. Het bedrijf levert ook aan diverse grote retailketens.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lean & Green Award voor Salomon en FVZ Convenience

Duurzaamheid – Vion Food Service en haar twee zusterbedrijven Salomon FoodWorld en FVZ Convenience hebben op basis van het terugdringen van de CO2-uitstoot de toekenning gekregen van de Lean & Green Award.  De bedrijven wisten de uitstoot in het logistieke proces met bijna 25% te verminderen.

Lees bericht


Vion moderniseert productielocatie Boxtel

Vleesindustrie – Vion moderniseert haar productielocatie in Boxtel om de concurrentiekracht op de nationale en internationale markten voor vlees te vergroten. Daarnaast wordt een deel van de activiteiten, die op dit moment op de locatie in Scherpenzeel plaatsvinden, geïntegreerd in de locatie in Boxtel. Vion wil de ‘vers’-activiteiten op haar locatie in Scherpenzeel verplaatsen naar Boxtel. Het gaat hierbij...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid