De Haan introduceert Resto'Clock pizzakiosk


Petrol - Het tankstation van De Haan Minerale Oliën presenteert aan de Neherkade in Den Haag een eerste Resto'Clock pizzakiosk. De machine bereidt in vier minuten een pizza, er is keuze uit vier verschillende varianten.

Dit meldt Huub Mutsaers van ME Group Netherlands, de ontwikkelaar van de pizzakiosk. Met de kiosk spelen zij en De Haan in op de wens van klanten om 24/7 te worden bediend. “Traditiegetrouw zijn pizza’s in 8 tot 10 minuten verkoopklaar. Met de Resto'Clock automaat kan de consument in 4 minuten een hete en knapperige pizza krijgen, dankzij de speciale inductieoven”, aldus de fabrikant. De klant voert zijn bestelling in via een touchscreen. Hij of zij heeft de keuze uit 4 verschillende smaken; Margherita, Americana, Shoarma en Hawai. Betalen kan contactloos of met pin. Ook beschikt kiosk over een groot scherm waarop commercials worden uitgezonden. Daarbij kan de ondernemer op afstand de voorraad inzien en daarop eventueel de gewenste actie ondernemen.

Innovatief

Dat De Haan een dergelijk innovatief zelfbedieningsconcept introduceert, is niet verwonderlijk. De oliemaatschappij timmert onder meer ook stevig aan de weg met Tony’s Kiosk, dat na een pilot in Amsterdam-Noord een nieuwe locatie heeft gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS), een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De Bilt.

Bron: @FoodClicks/ME Group

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht


Vernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De...

Lees bericht

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees berichtDomino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid