De Haan Tankstations & Tony’s testen samenwerking met XXL Nutrition


De schapruimte met de supplementen van Nutrition XXL bij De Haan Donkersloot / Foto bij: DHMO

Petrol – De Haan Minerale Oliën is een samenwerking gestart met XXL Nutrition. In de locatie van De Haan Donkersloot in Ridderkerk staan de sportsupplementen van het merk in een eigen herkenbaar schap.

De Haan wil op de locatie testen hoe de verkoop van sportsupplementen binnen een tankstation gaat. In het geval van Haan Donkersloot zit de sportschool om de hoek. Volgens DHMO de perfecte locatie op de verkoop te testen, omdat sporters op elk moment van de ochtend, middag en avond langs kunnen komen voor hun sportsupplementen.Het assortiment bestaat niet alleen uit repen en drankjes, maar bevat een uitgebreid assortiment aan poeders en andere voedingssupplementen.

Het Brabantse bedrijf XXL Nutrition van ondernemer René van der Zel is een snelgroeiende speler op het gebeid van sportsupplementen en sportvoeding. De Haan wil de verkoop van deze produucten uitproberen in een tankstationomgeving en bij succes verder uitrollen, ook binnen het eigen shopconcept Tony’s. Bij Comme Chez Nous in Belgie verkopen ze de sportproducten van XXL Nutrition al succesvol op meerdere tankstationlocaties.

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht


Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees bericht

Tankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht

Vijfde Shell Café van Nederland geopend in Shell ‘De Schaars’

Petrol – Shell ‘De Schaars’ bij Arnhem is het tweede tankstation in Nederland met een Shell Café én een aparte Starbucks Store. De Shell-locatie aan de A12 is het vijfde Shell Café dat de deuren opent. Shell gaat het aantal Shell Cafés de komende tijd behoorlijk opvoeren. Volgende week opent een Shell Café bij tankstation De Andel in Reeuwijk.

Lees berichtEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid