De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies


Interieur van een TotalEnergies-locatie in Katwijk

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

De samenwerking tussen beide partijen is er nog steeds, maar minder intensief dan voorheen. Lekkerland levert nog altijd de producten, maar als het om verdere stappen gaat met het shopconcept dan kan dat buiten medeweten van Lekkerland gebeuren. De Jong: “Als we eens een ander broodje willen proberen of met friet willen starten, hoef ik dat nu niet meer eerst met Lekkerland te overleggen.”

De Jong is van Shell overgegaan naar TotalEnergies omdat die lokaal niet vertegenwoordigd was in Katwijk en wel veel doen voor het voetballen in de regio. De Jong met gevoel voor understatement: “En in Katwijk wordt veel gevoetbald zoals je wellicht weet.”

Pilotlocatie

Eet & Gerei in Katwijk was een van de pilotlocaties van Lekkerland, waar de groothandel uit Son shopconcepten en shopelementen wilde uitproberen. Aanvankelijk was het de bedoeling om meerdere van dit soort labstores in het land te openen, maar uiteindelijk is het bij de locatie in Katwijk gebleven. De uitgangspunten van toen staan nog steeds overeind, laat De Jong weten alleen worden de broodjes nu verpakt aangeboden. Corona heeft in het verpakt aanbieden van de broodjes een belangrijke rol gespeeld. Door het succes is een grotere bakplaat aangeschaft het broodje kip doet het nog altijd goed hier, aldus De Jong.

De Jong Katwijk heeft naast het tankstation met shop en bakery, ook een carwash en geldt als regionaal bekend verkooppunt voor tweedehands auto’s, James servicepunt, Euromaster partner en vertegenwoordiger voor Citroën en Peugeot.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Shell station Oeijenbraak in Brabant wint Shells Barista Cup

Petrol - Voor de vierde keer organiseerde Shell samen met Selecta, Bakerstreet, Lattiz en Alpro de ‘Barista Cup’. De grote finale van de Barista Cup 2022 werd gehouden op 25 januari 2023 bij Selecta waar Baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista op de weg’. Winnaar is Janske van Shell ‘Oeijenbraak’, gelegen...

Lees bericht

BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht


Eerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Lees bericht

Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid