De Leckere en De Koekfabriek komen met ‘sociale EK-box’


Introductie - De Leckere en De Koekfabriek slaan de handen ineen en komen met de HOP Holland HAP Box. Door de lancering en de verkoop van deze ‘sociale box’ zorgen zij er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de bak kunnen.

In de box zitten 6 biertjes van De Leckere, 3 Doosjes met de nieuwe kaaskoekjes van De Koekfabriek en een oranje hoedje, bril en shawl. De Leckere & De Koekfabriek zijn twee Utrechtse producenten die geven om de mensen om zich heen.

De Koekfabriek

De Koekfabriek is opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmark te voorzien van een plek in de maatschappij. Gebakken wordt er op vijf verschillende locaties en het werk is voor de mensen zinvol en uitdagend.

De Leckere

Brouwerij De Leckere brouwt biologische bieren. Voor de productie gebruikt de brouerij geen fossiele brandstoffen. Ook de brouwerij geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek. Dat verklaart ook de naam, want de Leckere bieren zijn niet alleen onderscheidend, maar bewust 'lecker anders'.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsKoekjes van De Koekfabriek voor gasten Landal GreenParks

Leisureparken - Landal GreenParks gaat op 15 vakantieparken de koekjes van De Koekfabriek serveren. In totaal gaat het om ruim 1 miljoen handgemaakte koekjes, die gasten krijgen bij hun warme dranken. De samenwerking is bijzonder: bij De Koekfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks kunnen circa tien structurele werkplekken worden opgevuld.

Lees bericht
Croquetten Boutique en brouwerij De Leckere introduceren eigen bitterbal

Fastservice - Brouwerij De Leckere en de Croquetten Boutique in Utrecht hebben de handen ineen geslagen en De Leckere bitterbal ontwikkeld. In de handgemaakte bitterbal wordt De Leckere Rode Toren verwerkt. De Croquetten Boutique serveert de bitterbal voor het eerst tijdens Mother’s Finest festival op het Janskerkhof. Vlak voor de zomer ontstond bij de Croquetten Boutique het idee om...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid