De Pizzabakkers nu ook in Amsterdam Noord


Formulenieuws - Afgelopen weekend werd de opening gevierd van de nieuwe locatie van De Pizzabakkers. De nieuwe vestiging richt zich op gezinnen en vrienden die samenkomen voordat zij gaan stappen. De nieuwe vestiging ligt op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg, tegenover ijssalon IJskoud. In De Pizzabakkers kunnen kinderen spelen in de Pizzabakkers speelkeuken terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken. Maar het is ook de plek waar je kan eten voordat je het nachtleven van Noord in duikt of waar je ’s zomers een pizza bestelt en prosecco haalt om die in het Noorderpark op te eten en te drinken. Pizza & Prosecco Alle locaties van De Pizzabakkers hebben een echte Italiaanse houtovenpizza’s. Daarnaast worden de pizza’s volgens authentiek Romeinse recept gemaakt van Italiaanse ingrediënten met dunne, maar krokante bodem. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco iets voor elke dag. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Afgelopen weekend werd de opening gevierd van de nieuwe locatie van De Pizzabakkers. De nieuwe vestiging richt zich op gezinnen en vrienden die samenkomen voordat zij gaan stappen. De nieuwe vestiging ligt op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg, tegenover ijssalon IJskoud. In De Pizzabakkers kunnen kinderen spelen in de Pizzabakkers speelkeuken terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken. Maar het is ook de plek waar je kan eten voordat je het nachtleven van Noord in duikt of waar je ’s zomers een pizza bestelt en prosecco haalt om die in het Noorderpark op te eten en te drinken. Pizza & Prosecco Alle locaties van De Pizzabakkers hebben een echte Italiaanse houtovenpizza’s. Daarnaast worden de pizza’s volgens authentiek Romeinse recept gemaakt van Italiaanse ingrediënten met dunne, maar krokante bodem. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco iets voor elke dag. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid