De Pizzabakkers wil groeien naar 50 vestigingen in 2024

Formulenieuws - De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. De formule is de afgelopen jaren doorontwikkeld, waardoor een verdere uitrol mogelijk is.
De franchiseorganisatie is daarvoor op zoek naar ondernemers die met het pizzaconcept aan de slag willen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebben de afgelopen twee jaar ons bedrijf kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze gerechten, de uitstraling of de ondersteuning aan onze franchisenemers. We liggen goed op koers voor wat betreft het realiseren van onze doelstellingen”.
De Pizzabakkers zoekt vooral ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commerciële instelling, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. De Pizzabakkers heeft vooral de focus op expansie in de steden Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.
Romeinse pizza’s
De Pizzabakkers bereidt pizza’s op traditionele Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg wordt gemaakt volgens eigen recept dat minstens 48 uur rijpt. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo. Daarnaast heeft de keten een wisselende pizza van de maand. De meeste pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische (en ook plantbased) variant. Naast pizza’s staan er ook verschillende vers en huisgemaakte antipasti op het menu en salades en dolci.
Bron: De Pizzabakkers/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Drie nieuwe horecabedrijven in Almere Centrum
Horeca – Drie nieuwe horecabedrijven hebben zich recent gevestigd in Almere Centrum. Het gaat om een nieuwe vestiging van De Pizzabakkers, de Indiaase van Kessariya en plant-based superfoodbedrijf Copper Branch.
Lees berichtAnne&Max wil 1 miljoen euro groeikapitaal ophalen
Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert haar eerste sharefunding campagne om 1 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen. De opgehaalde investering gaat Anne&Max inzetten om de groei te versnellen en zich verder te ontwikkelen naar een (inter)nationale keten van ‘planeetaardige’ huiskamers.
Lees berichtGroningen krijgt eerste locatie van De Pizzabakkers To Go
Formulenieuws – In Groningen is op 23 april aan de Nieuweweg de eerste De Pizzabakkers To Go geopend. Bij deze nieuwe pop-up pizzabakkerij kunnen passanten terecht voor een pizza to go.
Lees berichtDe Pizzabakkers komen met plant-based pizza
Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.
Lees berichtNieuwe locatie De Pizzabakkers in Rotterdam
Formulenieuws - De Peppelweg in Rotterdam is een restaurant rijker. Op zaterdag 6 november openen de vrienden Rag en Roy de deuren van De Pizzabakkers in Schiebroek-Hillegersberg.
Lees berichtRotterdamse Tres en De Pizzabakkers vinden elkaar
Samenwerking – Restaurant Tres in Rotterdam en De Pizzabakkers gaan een samenwerking aan. De twee totaal verschillende restaurants hebben elkaar gevonden in het ambacht en herkomst van de producten, wat resulteerde in een ‘keuken-take-over’ voor een dag én een culinaire pizza die de hele maand juli bij De Pizzabakkers op het menu staat.
Lees bericht