De Smaakspecialist neemt merken BestPartner over


Pieter Dirven (l.) van De Smaakspecialist en Frank Hollander van BestPartner

Overname - De Smaakspecialist, eigenaar van de merken Smaakt, BioToday, Raw Organic Food en Consenza, breidt uit en neemt per 17 januari de (glutenvrije) foodmerken over van BestPartner, zoals SamMills, Emco, Vitabella en Coppenrath .

Door deze fusie kan De Smaakspecialist haar marktpositie versterken en verder bouwen aan haar missie. Sinds de oprichting, ruim 19 jaar geleden, maakt De Smaakspecialist biologische en verantwoorde voeding voor iedereen bereikbaar. De producten van BestPartner sluiten goed aan op de productportfolio van De Smaakspecialist. De Smaakspecialist kan hierdoor verder groeien in de categorieën glutenvrij, dieet en gezondheid.

Het BestPartner-team wordt opgenomen in het team van De Smaakspecialist. “We zijn blij met de kennis en kunde in dit team. We kijken er enorm naar uit om met de komst van BestPartner onze schaalgrootte uit te breiden. Dit maakt ons sterker in de keten. Ik wil Frank Hollander bedanken voor de kansen en steun die hij heeft beloofd voor de integratie. We kijken ernaar uit om het assortiment van BestPartner te integreren in De Smaakspecialist”, aldus Pieter Dirven, oprichter van De Smaakspecialist.

Bron: De Smaakspecialist/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid