De Vegetarische Slager en Mealhero bundelen krachten


Samenwerking - Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, slaat de handen ineen met De Vegetarische Slager. De samenwerking moet duidelijk maken dat vegetarisch of plantaardig koken niet alleen makkelijk is, maar ook lekker.

Mealhero is sinds begin dit jaar actief in Nederland. Het bedrijf verzorgt en bezorgt een boodschappenpakketten met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich ten opzichte van overige spelers door middel van slimme kooktechnologie. Zo worden alle gerechten diepgevroren aangeleverd, maar zijn deze wel snel te bereiden in een meegeleverde stomer.

De Vegetarische Slager biedt plantaardige producten aan die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben.  Mealhero gaat samen met De Vegetarische Slager acht nieuwe gerechten toevoegen aan de maaltijdbox. Van Vegetarische Gehacktballetjes in kersensaus met aardappel en chuncky appelmoes tot een vegan oosterse curry. Jeroen Spitaels, medeoprichter en CEO van Mealhero: “We willen laten zien dat dagelijks vers en gezond koken heel gemakkelijk kan zijn. Vegetarische en veganistische gerechten zijn niet meer weg te denken uit het voedingspatroon van veel mensen. Deze samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid