De Vegetarische Slager en Mealhero bundelen krachten


Samenwerking - Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, slaat de handen ineen met De Vegetarische Slager. De samenwerking moet duidelijk maken dat vegetarisch of plantaardig koken niet alleen makkelijk is, maar ook lekker.

Mealhero is sinds begin dit jaar actief in Nederland. Het bedrijf verzorgt en bezorgt een boodschappenpakketten met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich ten opzichte van overige spelers door middel van slimme kooktechnologie. Zo worden alle gerechten diepgevroren aangeleverd, maar zijn deze wel snel te bereiden in een meegeleverde stomer.

De Vegetarische Slager biedt plantaardige producten aan die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben.  Mealhero gaat samen met De Vegetarische Slager acht nieuwe gerechten toevoegen aan de maaltijdbox. Van Vegetarische Gehacktballetjes in kersensaus met aardappel en chuncky appelmoes tot een vegan oosterse curry. Jeroen Spitaels, medeoprichter en CEO van Mealhero: “We willen laten zien dat dagelijks vers en gezond koken heel gemakkelijk kan zijn. Vegetarische en veganistische gerechten zijn niet meer weg te denken uit het voedingspatroon van veel mensen. Deze samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlanders eten de meeste vleesvervangers van alle Europeanen

Analyse – Nederlanders zijn koploper als het gaat om het eten van vleesvervangers en bovendien geven zij ook nog eens het meeste geld uit aan diverse plantaardige varianten. Want niet alleen wordt gekeken naar vleesvarianten, ook de verkoop van plantaardige kaas is in Nederland in twee jaar tijd gegroeid met 400% .

Lees bericht


WW (Weight Watchers heruitgevonden) en Mealhero bundelen krachten

Maaltijdenbox – De Belgische scale-up Mealhero, bekend van de maaltijdbox met slimme stoomoven, die begin dit jaar startte in Nederland, gaat de krachten bundelen met WW (Weight Watchers heruitgevonden). Samen met de WW-diëtisten worden voortaan maandelijks nieuwe recepten voor Mealhero samengesteld die passen bij een gezond dieet. Daarmee is Mealhero de eerste foodbox in Nederland die een samenwerking aangaat met...

Lees bericht

Vegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid