Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!


Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Na corona zijn er voor de horeca nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca veel doorzetters, creatievelingen en vernieuwers, die een podium verdienen. Horecagelegenheden maken daarom bij de Nederlandse Horeca Prijzen kans op Vakjury Awards. @FoodClicks ondersteunt de Awards-verkiezing omdat het initiatief horecabedrijven de gelegenheid biedt zich lokaal en regionaal te profileren en zodoende nieuwe klanten te trekken.

Er zijn Vakjury Awards te winnen in de volgende categorieën;

•             Restaurant van het Jaar

•             Café van het Jaar

•             Cafetaria van het Jaar

•             Koffiezaak van het Jaar

•             Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Aanmelden voor de Vakjury Awards kan via www.horeaprijzen.nl/vakjury

Award Festival

De Top 3 van de Vakjury Awards wordt per categorie gehuldigd op maandagavond 23 januari 2023 tijdens het Award Festival in Ouwehands Dierenpark. Naast het uitreiken van de Vakjury Awards wordt het ook groot feest met onder meer de DJ’s van Radio 538.

Musical Awards

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards.

Bron: Vote Compagy/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlandse Horecaprijzen van start met 2 extra juryprijzen

Verkiezing – De nieuwe editie van de Nederlandse Horecaprijzen is van start gegaan. Bij de verkiezing zijn er 3 categorieën terug van weg geweest; Hotel van het Jaar, Strandpaviljoen van het Jaar en Foodtruck van het Jaar. Ook zijn er bij deze editie 2 nieuwe Vakjury Awards bijgekomen, namelijk ‘Best Plant-Based Company’ en Social Employer - Sociaal bedrijf.

Lees bericht


Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht

Zoektocht naar de leukste koffiezaak van Nederland

Verkiezing - Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de...

Lees bericht‘Verkiezing als magneet voor goede horecamedewerkers’

Verkiezing - De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar binnen de horeca. Het winnen van een titel bij de Nederlandse Horeca Prijzen kan dan als een magneet werken voor goede ervaren horecamedewerkers. Inmiddels is de stemfase bij deze verkiezing gestart. Maar aanmelden kan nog steeds.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid