Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven


Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

De Horeca Vakbeurs wordt gehouden op 29, 30 en 31 januari in het evenementencomplex in Hardenberg. Volgens de beursorganisator hebben leveranciers straks de mogelijkheid om drie dagen lang kennis te maken met de professionals achter meer dan 10.000 horecazaken in de wijde regio én daarbuiten. Of dat het geval is, moet blijken. Organisator EasyFairs doet er alles aan om, naast Gastvrij Rotterdam, Horecava en HorecaEvenTT in Leeuwarden, een nieuw platform te creëren voor de horeca in Oost-Nederland. Zo wordt er een Chef’s Place ingericht waar chefs en sommeliers elkaar kunnen ontmoeten en is er een proeflokaal waar demo’s kunnen worden georganiseerd. Ook is er een plein ingericht met streekproducten en zijn er kookwedstrijden.

Bron: EasyFairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees bericht



NK Pizza Bakken 2024 gaat om lekkerste ‘pizza nova’

Wedstrijd - Wie bakt de lekkerste ‘pizza nova’ van Nederland? Daar draait het om bij het NK Pizza Bakken 2024. Samen met De Lekkerste Wedstrijden organiseert Pizza Profs op dinsdagmiddag 9 januari 2024 tijdens de Horecava in Amsterdam de tweede editie van deze vakwedstrijd voor professionele pizzaiolo’s.

Lees bericht

Sheraton Amsterdam maakt bier van overtollig brood

Voedselverspilling – Sheraton Amsterdam Airport Hotel gaat werk maken van een duurzamere toekomst en introduceert ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil hotel een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Het ‘Gouden Brood'-bier is vanaf eind...

Lees bericht


Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht



© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid