Deelnemers en vakjury Hollands Best Delivery Chef bekend


Foto bij: Floris Heuer

Wedstrijd – Ron Blaauw, The Lemon Tree, Phood Kitchen, Eetcafé San Blas en Padres Place gaan op 1 februari de messen slijpen in de strijd om Hollands Best Delivery Chef 2021. De prijs wordt voor de eerste keer georganiseerd tijdens de Horecava Limited.

Pierre Wind voert de vijfkoppige vakjury aan die beslist welke witte brigade de allerbeste restaurantbeleving bij mensen thuis biedt. Het verloop van de wedstrijd is op 1 februari om 12:00 uur te zien op horecava.nl.

De wedstrijd wordt door de Horecava georganiseerd in samenwerking met LA Streetfood. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Bart Mentink van LA Streetfood: ‘Het zijn vijf totaal verschillende restaurants uit alle windstreken van het land. Ieder met een uniek afhaalgerecht in combinatie met een doeltreffend bezorgsysteem, zodat het gerecht na circa een kwartier nog steeds perfect van smaak is.’ Ondanks de lockdown zoeken horecaondernemers naar wegen om van de nood een deugd te maken. Ze komen met innovatieve oplossingen en ontpoppen zich als echte bezorgexperts, aldus Menting.

De vijf deelnemers moeten in dertig minuten vijf porties voorbereiden, voor elk jurylid één, met minimaal één ingrediënt van LA Streetfood. Na de bereiding sprinten ze met het bezorggerecht naar gereedstaande ronkende scooters, waarmee een vast parcours door de lege RAI wordt aflegt. Bij terugkomst wordt het gerecht aan de jury geserveerd.

De jury

Naast Pierre Wind bestaat de jury uit Marjon Prummel (Misset Horeca), Renco Schipper van RCE (Restaurant Company Europe o.a. bekend van Popocatepetl en Loetje), Djurre Aandewiel van Hajé Restaurants & Hotels en horecaondernemer Khalid Oubaha van K.O. Company.

Bron: Horecava/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsProgramma Horecava Limited krijgt vorm met expertsessies

Beurzen – Tijdens de Horecava Limited staan diverse talkshows, expertsessies, tastings, award uitreikingen, start-up pitches en masterclasses centraal met bijzondere ondernemers. Onderwerpen die worden aangesneden hebben betrekking op veranderend consumentengedrag, personeel, nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten en de toekomst van de horeca.

Lees bericht

Horecava Limited gaat alsnog volledig virtueel

Beurzen - Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited volledig virtueel te organiseren, dus zonder fysieke beursvloer. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

Lees bericht

Horecava eenmalig als Horecava Limited

Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid