Deelnemers NK Jonge Koks bekend


Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Samenwerking Gastronomisch Gilde en Kokspanel

Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt het mogelijk informatie met elkaar uit te wisselen over de behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid