Deense Sunset Boulevard heeft Nederlandse plannen


Formules – Sunset Boulevard, een versconcept met een efficiënte keuken, heeft plannen om vestigingen te open buiten thuisland Denemarken. Het restaurantconcept waarbij gasten kunnen genieten van voedzaam eten, zoekt franchisers in Nederland.

Het franchise adviesbureau Franchise Match in Reeuwijk is aangetrokken om de komst van de keten te begeleiden. Naast kwalitatief goed eten, heeft het bedrijf ook als insteek ‘minder plastic, minder afval, minder onnodige toevoegingen en minder van alles dat geen waarde toevoegt aan het concept. Sunset Boulevard bereidt al het eten vers. De gerechten worden pas gemaakt als de bestelling is geplaatst.

Chicago Roasthouse

Eerder was Franchise Match ook betrokken bij de introductie van Chicago Roasthouse. Ook een franchiseformule uit Denemarken, die daar al meer dan 24 jaar actief is. Chicago Roasthouse is gespecialiseerd in bezorg- en afhaalmenu-maaltijden maken, tegen scherpe prijzen. Roast is de specialiteit van Chicago Roasthouse. Daarnaast bestaat het assortiment uit spare ribs en kalkoengerechten. Het concept is in principe een bezorg- en afhaalformule, maar eventueel kan nagedacht worden aan een klein Eat Inn-gedeelte.

Voor beide concepten is al een digitaal platform uitgewerkt door de franchiseformule zelf. Hierdoor kan het bestellen en bezorgen op een slimme en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Bron:@FoodClicks

Gerechten bij Chicago Roasthouse

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor O’Tacos.

Lees bericht


YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees berichtKing Kumpir voortaan verder als Potaé en als franchise

Formulenieuws – Alle King Kumpir vestigingen worden omgebouwd naar het Potaé-concept. De ombouw zal gefaseerd gebeuren. Daarnaast heeft de formule zich de afgelopen tijd gericht op franchise. De eerste franchiselocatie opent binnenkort in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

Lees bericht

Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid