Deense Sunset Boulevard heeft Nederlandse plannen


Formules – Sunset Boulevard, een versconcept met een efficiënte keuken, heeft plannen om vestigingen te open buiten thuisland Denemarken. Het restaurantconcept waarbij gasten kunnen genieten van voedzaam eten, zoekt franchisers in Nederland.

Het franchise adviesbureau Franchise Match in Reeuwijk is aangetrokken om de komst van de keten te begeleiden. Naast kwalitatief goed eten, heeft het bedrijf ook als insteek ‘minder plastic, minder afval, minder onnodige toevoegingen en minder van alles dat geen waarde toevoegt aan het concept. Sunset Boulevard bereidt al het eten vers. De gerechten worden pas gemaakt als de bestelling is geplaatst.

Chicago Roasthouse

Eerder was Franchise Match ook betrokken bij de introductie van Chicago Roasthouse. Ook een franchiseformule uit Denemarken, die daar al meer dan 24 jaar actief is. Chicago Roasthouse is gespecialiseerd in bezorg- en afhaalmenu-maaltijden maken, tegen scherpe prijzen. Roast is de specialiteit van Chicago Roasthouse. Daarnaast bestaat het assortiment uit spare ribs en kalkoengerechten. Het concept is in principe een bezorg- en afhaalformule, maar eventueel kan nagedacht worden aan een klein Eat Inn-gedeelte.

Voor beide concepten is al een digitaal platform uitgewerkt door de franchiseformule zelf. Hierdoor kan het bestellen en bezorgen op een slimme en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Bron:@FoodClicks

Gerechten bij Chicago Roasthouse

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Potaé (King Kumpir) wil groeien door franchising

Franchising - Potaé (King Kumpir) een foodservicebedrijf met een drietal vestigingen, die zich richt op gezond eten, wil groeien naar 20 locaties en begint daarom met franchisen. De huidige King Kumpir vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden als gevolg van die plannen gefaseerd omgevormd naar het vernieuwde concept.

Lees bericht


HMS-Host opent eerste BackWERK-locatie op Utrecht CS

Formulenieuws – Dit weekend opende de eerste BackWERK-locatie die door HMSHost geëxploiteerd gaat worden op Utrecht CS. Beide partijen sloten eerder een overeenkomst om de voormalige Boordzaken en de TRECK-locaties om te bouwen naar BackWERK. Het is tevens de eerste locatie met digitale schermen.

Lees bericht


Spare Rib Express opent 60ste bezorgrestaurant

Formulenieuws - Foodserviceketen Spare Rib Express heeft onlangs de zestigste bezorglocatie geopend in Kampen. De afgelopen maand heeft de franchiseformule bijna elke week een nieuw bezorgrestaurant geopend. David Pinedo, woordvoerder van Spare Ribs Express verklaart de groei de laatste jaren door het toenemende vertrouwen van nieuwe ondernemers in de formule.  Voor de locatie in Kampen betreft een franchisersduo dat al...

Lees bericht


Franchiser De Folter opent zijn vierde Spare Rib Express

Formulenieuws - Spare Rib Express heeft er met ingang van deze maand een nieuw bezorgrestaurant bij. Voor franchisenemer Ashwin de Folter is de locatie in Oosterhout zijn vierde bezorgrestaurant binnen de formule. De Spare Rib Express-formule groeit de laatste tijd hard door met name ondernemers die meerdere locaties openen. De formule telt op dit moment 56 bezorgrestaurants en heeft openingen in...

Lees bericht

Burger King wil naar 100 vestigingen over drie jaar

Formulenieuws – Honderd Burger Kings in 2021, dat is het streefaantal van horecamagnaat Laurens Meijer uit Etten-Leur. Dat betekent dat de keten de komende jaren met zo’n veertig moet groeien. Om te beginnen wil de topman dit jaar tien nieuwe locaties openen, zo laat hij in een vraaggesprek met BN/De Stem weten. Volgens Meijer, die in deze periode precies één...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid