Deli XL Foodservice Fair kiest voor verantwoord en lekker


Beurs -Van maandag 10 tot en met woensdag 12 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. De beurs is bedoeld voor de gehele foodservice markt en opent dit jaar haar deuren onder het thema ‘Verantwoord en lekker het jaar rond met Deli XL’. Ruim 160 leveranciers, partners en klanten laten samen met Deli XL zien dat verantwoord en lekker uitstekend samengaan.   Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste pijlers bij de opbouw van het assortiment van Deli XL. In het paviljoen Samen Duurzaam strijken bezoekers neer in een proeftuin om kennis te maken met de ambachtelijke en regionale producten uit het assortiment. En voor Natuurlijk Verantwoord met ruim3.500 artikelen.   Op de beursvloer bevind zich de ‘Smaakcarroussel’. Hier worden dagelijks zes tot acht workshops en kookdemo’s gehouden. Zo gaat Waldrik Kremer (W&G) in op de bereidingstechnieken van wild. Meester Patissier Robert van Beckhoven geeft tips en smaakmakende demonstraties over de afsluiter van het menu en SVH Meesterkok Frans Gerrits (Unilever) laat zien hoe in de zorg de beleving van smaak positief te beïnvloeden is.   Ook klanten van Deli XL pakken het podium: Niels Gouda (Restaurant Natuurlijk, winnaar Puurste restaurant van Nederland) en TV-kok Ramon Beuk gaan aan de slag met biologische producten. Patrick van Haren (Restaurant Boslust) laat zien hoe met convenience schitterende en smaakvolle creaties gemaakt kunnen worden.   Verdieping samen met het ZorgGilde Op de eerste beursdag vindt het mini symposium ‘How to feed the world in 2025’ plaats. Dit evenement wordt samen met het ZorgGilde georganiseerd voor facilitair managers, zorgmanagers, chef-koks en hoofden voeding in zorginstellingen. Lars Charas (Feeding Good) en Camille Verhagen (Emergis) geven beiden hun visie op eten in de toekomst, waarna Theo van Brussel (Foodstep) een forumdiscussie leidt met een aantal prominenten uit de zorg.   De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 10 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag 13 en woensdag 14 september van 11.00 – 18.00 uur. Meer informatie: www.delixl.nl/foodservicefair.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid