Délifrance trakteert 1200 ambassadeurs en hun gezin op ‘Opkikker-lunch’


1200 ambassadeurs en hun gezinnen kregen een lunch aangeboden door Délifrance

Event - Afgelopen weekend heeft Délifrance op het park Duinrell een lunch verzorgt voor ongeveer 1200 gezinnen. Tijdens de Ambassadeurs dagen van Stichting Opkikker is het park opengesteld voor deze vrijwilligers en hun gezinnen.

Délifrance werkt al jaren mee aan dit initiatief en verzorgt traditiegetrouw de lunch in het park. Op deze manier wil het bedrijf haar steentje bijdragen aan het goede doel dat stichting Opkikker nastreeft. Stichting Opkikker verzorgt sinds 1995 speciale dagen voor gezinnen met een ziek kind. Bedoeling is dat de zorgen rondom de ziekte een keertje naar de achtergrond verdwijnen, door leuke activiteiten te organiseren. “Het mooie weer en de inzet van de mensen van Délifrance hebben er voor gezorgd dat we veel gezinnen en ambassadeurs blij hebben kunnen maken en kunnen terug zien op een mooi weekend”, aldus Rachel Bolleurs van Délifrance.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place komende tien jaar weer met drie locaties op Duinrell

Leisure - Duinrell heeft de samenwerking met La Place verlengd. Hierdoor blijft La Place de komende tien jaar een belangrijke horecapartner van het attractie- en vakantiepark. Duinrell kiest voor La Place omdat het attractiepark vindt dat een goede maaltijd onderdeel uitmaakt van een dagje uit. Er zijn drie La Place restaurants op het park waar bezoekers kunnen kiezen uit warme...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid