Délifrance Vlissingen integreert Kwalitaria voor take away & delivery


Eigenaar Werner van Damme (l)en zijn partner Jorden Kolditz

Formulenieuws  – Wie trek heeft in een burger, snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria namelijk geïntegreerd in de broodjeszaak. Door beide formats te combineren hoopt eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz een breder publiek aan te spreken.

Afhalen en bezorgen heeft tijdens de horecabeperkingen een enorme vlucht genomen. Voor een belangrijk deel is die groei blijvend. Vandaar dat de nieuwe combinatie in Vlissingen het accent heeft gelegd op afhaal- en bezorgbestellingen. Kwalitaria en Délifrance werken als samen op veel locaties, maar dit is de eerste locatie waar de Kwalitaria-formule is toegevoegd aan de broodjeszaak.

Meerdere eetmomenten

Volgens het ondernemersduo, dat in 2017 startte met Délifrance, is het toevoegen van de Kwalitaria-formule een mooie aanvulling. “Naast de ochtend en lunch, benutten we nu ook het avondmoment. Gasten kunnen bij ons terecht voor ontbijt, belegde broodjes, burgers, warme maaltijden en friet met een snack. Maar ook voor alleen een kopje koffie of milkshake ben je welkom,” aldus Van Damme. De twee formules passen volgens hem goed bij elkaar. “Beiden staan voor kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Zo werken we voor Kwalitaria zoveel mogelijk met duurzaam Hollands vlees, plofkipvrije producten en verse weidemelk.”

Focus op afhalen en bezorgen

De verbouwde locatie richt zich primair op het take-away en delivery-concept en kent als gevolg van die keuze minder zitplaatsen. Ook het assortiment is beperkter dan bij een reguliere locaties van Kwalitaria. Martijn Boone, marketing en sales directeur bij Kwalitaria’s formulehuis FFC: “De wereld is veranderd en de uitbraak van corona heeft de trend van online eten bestellen in een rap tempo versneld. Mensen kiezen meer en meer voor gemak.” De focus van de franchiseorganisatie ligt de komende tijd dan ook op take-away en delivery-locaties.

Bron: FFC/@FoodClicks

De combinatievestiging richt zich voornamelijk op afhalen en bezorgen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees berichtNauta plaatst bij zijn derde Kwalitaria de keuken achterin

Cafetaria’s - Drie Kwalitaria’s heeft cafetariaondernemer René Nauta nu. Maar met de opening van zijn locatie in Bodegraven is toch iets bijzonders aan de hand; de kenmerkende vitrine is achterwege gelaten en de bakwand in de keuken achterin is een beetje uit het zicht geïnstalleerd. Handiger met bezorgen en meer rust in de zaak.

Lees bericht

Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid