Deliverect verstevigt marktpositie met Tabesto
Overname – Deliverect, een techbedrijf dat restaurants helpt succesvol te zijn bij online maaltijdbezorging, heeft de overname aangekondigd van Tabesto, leverancier van all-in-one bestel- en betaalkiosken voor restaurants en fastfoodketens.
Bestelzuilen zijn de laatste jaren sterk in opkomst, niet alleen vanwege de schaarste in personeel, maar ook omdat de zuilen meer omzetgroei realiseren. Volgens Zhong Xu, CEO en medeoprichter van Deliverect leveren de in-store zelfbedieningskiosken zelfs een omzetgroei op van tussen 15 en 30%, maar dragen ze daarnaast ok bij aan een betere klantenervaring. Dankzij een gestroomlijnd bestelproces worden wachttijden korter, verbetert de in-store dienstverlening en kunnen medewerkers zich richten op taken zoals persoonlijke klantinteractie en operationeel beheer.
De slimme, intuïtieve bestel- en betaalsoftware van Tabesto wordt vanuit Frankrijk en Zwitserland geleverd onder de nieuwe naam Deliverect Kiosk en is ook al beschikbaar in de Benelux, Groot-Brittannië en Spanje. De restaurants die Deliverect gebruiken zetten de middelen en de software in voor het managen en optimaliseren van hun online bestellingen. Tabesto wordt al gebruikt op zo’n 1.500 locaties in 15 landen. Guillaume Hourmant, CEO en medeoprichter van Tabesto, wordt verantwoordelijk voor de productstrategie van Deliverect Kiosk.
Zhong XU: “Sinds de oprichting van Deliverect is het onze visie om de food service community te helpen met hun digitale transformatie. De consument van vandaag wil het beste van twee werelden: snelheid, maar ook een premium ervaring. Het geweldige Tabesto team en de onderscheidende Tabesto technologie ondersteunen onze visie, waardoor we nog beter gepositioneerd zijn om onze FoodTech marktpositie uit te breiden.”
Uitbreiding naar andere landen, waaronder verdere groei in Nederland staat gepland voor 2025.
Bron: Deliverect/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Frans foodtechbedrijf Clone start in Nederland
Foodtech - Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs is officieel van start gegaan in Nederland. Het bedrijf haalde onlangs €105 miljoen aan financiering op. Clone positioneert zich als grootste virtuele restaurant ter wereld.
Lees berichtBakker Bart terug in hartje Nijmegen
Formulenieuws - Na een maand van verbouwing is aan de Broerstraat in Nijmegen de nieuwe Bakker Bart geopend. De winkel heeft een volledig nieuwe uitstraling en indeling, met elementen uit het nieuwe Bakker Bart-concept. De focus ligt op de broodjescorner, de bestelopties, zoals dubbele bestelzuilen en een orderstatusscherm.
Lees berichtNieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren
Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.
Lees berichtBakker Bart Ede opent met vernieuwend format
Formulenieuws – Anderhalf jaar na een grootscheepse verbouwing, heeft Bakker Bart-ondernemer Ronald van Kolthoorn zijn filiaal aan de Grotestraat in Ede opnieuw verbouwd en aangepast. Belangrijke reden voor de verbouwing was het plaatsen van een extra keukenblok en het bijplaatsen van meer orderkiosken voor een snellere doorstroming in de bakkerij. Dinsdag opende de verbouwde winkel.
Lees berichtFoodTech speler Deliverect opent nieuw kantoor in Amersfoort
Technologie - Deliverect, de internationale FoodTech scale-up die restaurants helpt succesvol te zijn bij online maaltijdbezorging, heeft donderdag een nieuw kantoor geopend op de Stationsstraat in Amersfoort.
Lees berichtGhost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland
Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.
Lees bericht