Deliveroo bezorgers zoeken naar vermiste personen


Bestellingen liepen in 2021 bij Deliveroo op tot 8 miljard euro

Bezorgdienst – De bezorgers van Deliveroo zijn een samenwerking aangegaan met AMBER Alert. De riders tonen de hele maand september afbeeldingen van vermiste personen op hun bezorgtas. De campagne ‘Ride to Find’ is in samenwerking met de Nationale Politie opgezet.

In de campagne worden Deliveroo bezorgers opgeroepen om uit te kijken naar vermiste personen met als doel hen zo snel mogelijk te herenigen met hun naasten. Zo ontvangen riders vanaf nu AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts in hun rider app. Het is wereldwijd de eerste keer ooit dat Deliveroo bezorgers vanuit hun app uitkijken naar vermiste kinderen in gevaar. Ieder jaar raken er zo’n 40.000 mensen vermist, waarvan de helft kinderen.

Vorig jaar reden er ook bezorgers van Deliveroo rond met vermissingsposters op hun bezorgtassen om aandacht te vragen voor cold cases.  Dat gebeurt ook deze maand. Deliveroo hoopt op die manier de Nationale Politie te kunnen te helpen aan een doorbraak in cold cases. Volgens de Nationale Politie hebben mensen vaak nog informatie en tips over onopgeloste vermissingszaken. Zelfs zonder het te beseffen. Daarom rijden meer dan 180 bezorgers in maar liefst 18 steden gedurende de hele maand september rond met vermissingsposters op hun bezorgtassen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Politie en SVH gaan diplomafraude horecaportiers aanpakken

Horeca – De Nationale Politie en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) zien een buitensporige toename van diplomafraude. Bij controles door de politie blijkt een deel van de horecaportiers te beschikken over vervalste diploma’s. Beide partijen hebben besloten de diplomafroude bij horecaportiers hard aan te pakken.

Lees bericht


Deliveroo start zoekactie ‘Ride to Find’ naar vermiste personen

Actie – Vanaf vandaag, 30 april, starten maaltijdenbezorgdienst Deliveroo en de politie de campagne ‘Ride to Find’. Deliveroo-bezorgers in Amsterdam, Den Haag, Breda en Nijmegen rijden een maand lang met posters op hun bezorgtas van vermiste personen. Politie hoopt op die manier tips te ontvangen over een vijftal langdurige vermiste personen. De actie maakt onderdeel uit van de ‘Mis je mei?’-maand....

Lees bericht

Algoritme ‘Frank’ verkort bezorgtijd Deliveroo met 20%

Techniek - Een jaar na de lancering in Nederland heeft het algoritme Frank de bezorgtijd met 20% verkort. Dit blijkt uit data van de laatste twee maanden van bezorgdienst Deliveroo. Het algoritme Frank zorgt voor de coördinatie en toewijzing van bestellingen. Kortere bezorgtijden dragen bij aan betere service voor klanten, restaurants en bezorgers. Het zelflerende algoritme houdt door middel van...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid