Deliveroo en FEBO starten actie rondom de Gouden Bitterbal


Formulenieuws – Onlangs meldde bezorgdienst Deliveroo op basis van eigen data dat de bitterbal een van de meest bestelde snacks was. Reden om met cafetariaketen FEBO een actie op te zetten rondom deze snack, met als inzet de Gouden Bitterbal. Wie straks bij een bestelling de Gouden Bitterbal aantreft kan een maandlang gratis bitterballen eten.

Nu de wedstrijden van het Nederlands elftal grotendeels thuis worden bekeken, leek het beide partijen een goed idee om de kijkers thuis de kans te geven op een maandlang gratis bitterballen. De actie kent wel een aantal voorwaarden. Zo moet het portie ‘Oranje Helden’ onder meer besteld worden op de speeldagen van Oranje tijdens de speeltijd en geldt de actie niet overal. Maar de mogelijkheid om op deze manier 260 gratis bitterballen te scoren is er niet minder leuk om.

Populairste snack

De bitterbal staat bij de snackbestellingen van Deliveroo met stip op nummer een van meest bestelde snacks staat, op de voet gevolgd door de frikandel en de kipcorn. De bezorgservice heeft ook gekeken naar het exacte tijdstip waarop de meeste mensen deze snack willen ontvangen. ‘En wat blijkt? Nederlanders bestellen bitterballen het liefst rond lunchtijd, om 12:07 uur, en als late snack om 19:30 uur. Amsterdammers zijn het meest verzot op dit gefrituurde balletje, gevolgd door Rotterdammers, Hagenezen, Eindhovenaren en Utrechters,’ aldus Deliveroo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht

Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht




Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid