Deliveroo en FEBO starten actie rondom de Gouden Bitterbal


Formulenieuws – Onlangs meldde bezorgdienst Deliveroo op basis van eigen data dat de bitterbal een van de meest bestelde snacks was. Reden om met cafetariaketen FEBO een actie op te zetten rondom deze snack, met als inzet de Gouden Bitterbal. Wie straks bij een bestelling de Gouden Bitterbal aantreft kan een maandlang gratis bitterballen eten.

Nu de wedstrijden van het Nederlands elftal grotendeels thuis worden bekeken, leek het beide partijen een goed idee om de kijkers thuis de kans te geven op een maandlang gratis bitterballen. De actie kent wel een aantal voorwaarden. Zo moet het portie ‘Oranje Helden’ onder meer besteld worden op de speeldagen van Oranje tijdens de speeltijd en geldt de actie niet overal. Maar de mogelijkheid om op deze manier 260 gratis bitterballen te scoren is er niet minder leuk om.

Populairste snack

De bitterbal staat bij de snackbestellingen van Deliveroo met stip op nummer een van meest bestelde snacks staat, op de voet gevolgd door de frikandel en de kipcorn. De bezorgservice heeft ook gekeken naar het exacte tijdstip waarop de meeste mensen deze snack willen ontvangen. ‘En wat blijkt? Nederlanders bestellen bitterballen het liefst rond lunchtijd, om 12:07 uur, en als late snack om 19:30 uur. Amsterdammers zijn het meest verzot op dit gefrituurde balletje, gevolgd door Rotterdammers, Hagenezen, Eindhovenaren en Utrechters,’ aldus Deliveroo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bubble tea en bagels groeien in populariteit bij Deliveroo

Analyse - Bezorgdienst Deliveroo heeft de besteldata bekeken van de lockdown om te analyseren wat de thuiszittende Nederlander bestelde in die periode. Naast populiare gerechten als pizza’s en hamburgers, blijken dat vooral dorstlessers te zijn als Bubble tea en bagels als ontbijtproduct.

Lees bericht


Tijdelijke Vegan-teststraat doorslaand succes

Pop-up – De opening van ‘s werelds eerste pop-up Vegan Teststraat in Amsterdam in het weekend van 27 en 28 maart was een doorslaand succes . Wegens de grote toestroom moest de drive-thru beide avonden eerder sluiten en bezoekers teleurstellen.

Lees bericht

Amsterdam opent eerste tijdelijke vegan-teststraat

Vegan - In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto via een drive thru te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. 

Lees bericht

Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees berichtVegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid