Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven


Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Veel restaurants zijn weliswaar weer gedeeltelijk open, maar de effecten van coronacrisis zijn veel bedrijven nog niet te boven. Daarom kunnen klanten van Deliveroo nu een donatie doen aan restaurants bij het afrekenen van hun bestelling en zo lokale restaurants ondersteunen. Klanten kunnen bij het afrekenen het bedrag naar boven af te ronden of een vast bedrag te doneren. De volledige donatie komt ten goede aan het restaurant.

Deliveroo Nederland zelf laat weten dat het de eerste €10.000 aan fooien zal verdubbelen. Stijn Verstijnen, General Manager, Deliveroo Nederland, daarover: "Ons bedrijf is gebaseerd op het ondersteunen van lokale restaurants, zowel groot als klein, en we helpen deze bedrijven te groeien door bezorging. Door de coronacrisis en de maatregelen zijn veel bedrijven voor grote uitdagingen komen te staan. Onze focus ligt op hoe we lokale restaurants het beste kunnen helpen om door deze moeilijke tijden te komen. Vandaar de app.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht

SIAL Paris komt met nieuwe digitale catalogus

Vakbeurzen – SIAL Paris, internationale vakbeurs die van 15 tot en met 19 oktober wordt gehouden,  komt met een nieuwe digitale catalogus. Op de CXMP marktplaats treft de gebruiker een overzicht aan van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn.

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees berichtJoin Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid