Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven


Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Veel restaurants zijn weliswaar weer gedeeltelijk open, maar de effecten van coronacrisis zijn veel bedrijven nog niet te boven. Daarom kunnen klanten van Deliveroo nu een donatie doen aan restaurants bij het afrekenen van hun bestelling en zo lokale restaurants ondersteunen. Klanten kunnen bij het afrekenen het bedrag naar boven af te ronden of een vast bedrag te doneren. De volledige donatie komt ten goede aan het restaurant.

Deliveroo Nederland zelf laat weten dat het de eerste €10.000 aan fooien zal verdubbelen. Stijn Verstijnen, General Manager, Deliveroo Nederland, daarover: "Ons bedrijf is gebaseerd op het ondersteunen van lokale restaurants, zowel groot als klein, en we helpen deze bedrijven te groeien door bezorging. Door de coronacrisis en de maatregelen zijn veel bedrijven voor grote uitdagingen komen te staan. Onze focus ligt op hoe we lokale restaurants het beste kunnen helpen om door deze moeilijke tijden te komen. Vandaar de app.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

‘ING verwacht voor 2021 6.500 tot 10.000 faillissementen’

Analyse – ING Economisch Bureau verwacht dat door de coronacrisis het aantal faillissementen in 2021 kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen ten opzichte van 2019. Als 1,5% tot 2,5% van de bedrijven voor 2021 bankroet gaat betekent dit het faillissement voor zo’n 6.500 tot 10.000 bedrijven. In 2019 ging 0,8% van de bedrijven failliet.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid