Deliveroo komt met ‘coole picknick-tas’


Bezorgdienst – Inspelend op het warme weer de komende dagen biedt Deliveroo picknick-liefhebbers de mogelijkheid de hapjes en drankjes koud te houden in het park of op het strand. De bezorgdienst introduceert namelijk eigen thermische koeltas in picknick-formaat.

Vanaf dinsdag 15 september zijn de coole tassen in een limited edition in een aantal Nederlandse steden voor 5 euro te koop via de Deliveroo-app. Na bestelling wordt de tas binnen 30 minuten door Deliveroo bezorgd.

De ritsbare COOLtas, in de herkenbare groenblauwe Deliveroo-kleur, is net als zijn grote broer gevoerd met een hitte-beschermende-technologie en ontworpen om eten en drinken tot wel twee uur vers en op de gekoelde temperatuur te houden.

Picknicken groeit

Picknicken in Nederland wint terrein, ziet Deliveroo en ook de bestellingen vanaf die locaties nemen toe. Het vaakst wordt er besteld op zaterdag en zondag tussen drie en vier uur ‘s middags. Sandwiches en traditionele bezorgmaaltijden, zoals burgers en pizza’s, blijken het populairst te zijn. Vaak gaat het bezorgen van een pizza ook gepaard met een alcoholische versnapering, blijkt uit cijfers van Deliveroo.

IJs stijgt 205%

Andere cijfers van de bezorgdienst: Ten opzichte van januari bestelden maar liefst 45% meer mensen een alcoholisch drankje; de top drie meest populaire alcoholische dranken waren een fles witte Chardonnay-wijn, Vin de France-rosé en een sixpack Heineken. Ook een toetje ontbreekt niet, de verkoop van ijs steeg de afgelopen zes maanden met maar liefst 205%.

Redding

Jeroen Schaling, Marketing Director van Deliveroo: ‘Picknicken is voor Nederlanders de redding geweest in de warme dagen van 2020, maar het bleek zonder een goede koeltas een uitdaging om het goed te doen – we zijn het afgelopen paar maanden allemaal wel eens het slachtoffer geweest van lauwwarme dranken, gesmolten ijs of zompig brood. Dus of je nu je salade, biertjes of bubbels koud wil houden, of als je gewoon op zoek bent naar een picknick-tas van hoge kwaliteit, dan is onze COOLtas de perfecte oplossing.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsUS Foods gaat speciaal werk maken van ‘ghost kitchens’

Buitenland – Het Amerikaanse foodservicebedrijf US Foods gaat een aparte divisie opzetten voor ‘ghosts kitchens’, keukens waar uitsluitend wordt gewerkt voor het bezorgen van maaltijden. Het bedrijf wil er op die manier voor zorgen dat restaurants nog meer werk kunnen maken van hun bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Lees bericht
Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid