Deliveroo wil landelijk doorgroeien in 2020


Bezorgdienst - Deliveroo zet dit jaar in op landelijke groei en start met de uitbreiding naar drie nieuwe steden. Vanaf maart is het maaltijdplatform in Maastricht, Apeldoorn en Enschede beschikbaar. Aan het einde van 2020 wil Deliveroo een groei van 20% in het restaurantaanbod realiseren op het platform en 5.8 miljoen Nederlanders de mogelijkheid bieden om eten te bestellen via het platform.

De afgelopen tijd maakte Deliveroo al regelmatig melding van samenwerking met grote ketens, zoals Burger King en KFC. Aangezien die veelal landelijk zijn vertegenwoordigd is het ook voor de bezorgdienst van belang een landelijk netwerk te hebben. Nu wordt voornamelijk samengewerkt in de grote steden. Daar komen nu Apeldoorn, Maastricht en Enschede bij.

Deliveroo gaat daarom dit jaar werk maken om in iedere stad tientallen restaurants op het platform aan te sluiten. Daarnaast gaat het bedrijf op zoek naar bezorgers. Daarbij kijkt de bezorgdienst vooral naar mensen die een flexibele bijbaan zoeken. Zo creëert het extra bijbanen in de regio. Momenteel komen er ongeveer 100 banen via Deliveroo bij met de uitbreiding naar deze steden.

Meer samenwerkingen

Met de uitbreiding naar Maastricht, Apeldoorn en Enschede is Deliveroo in 18 grote steden in Nederland actief. Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “We zien een groeiende vraag bij consumenten naar gemak en het efficiënt besteden van tijd. Steeds meer mensen variëren tussen thuis koken, uit eten gaan en een maaltijd laten bezorgen. Zij willen daarbij ruim de keuze hebben, van de lokale favoriet, tot pizza en een gezonde salade, net waar ze zin in hebben. We willen meer samenwerkingen opzetten met restaurants, zodat er nog dit jaar 3.000 restaurants te vinden zijn op ons platform.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht

Jumbo opent in Breda vijfde hub voor thuisbezorging

Bezorgdienst - Jumbo Supermarkten heeft maandag een nieuwe centrale thuisbezorglocatie in Breda geopend. Vanuit deze zogenaamde hub wordt directe bezorging van de online bestelde boodschappen verzorgd voor de regio West-Brabant. De boodschappen werden voorheen bezorgd vanuit diverse Jumbo winkels.

Lees bericht

Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht


Deliveroo gaat restaurants binnen één dag betalen

Bezorgdienst – Vanaf vandaag gaat bezorgdienst Deliveroo de aangesloten restauranteigenaren binnen één dag betalen. Met de nieuwe service zorgt de bezorgdienst er voor dat de eigenaren het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid