Deliveroo ziet sterke groei Marketplace+ dienst


Bezorgservice - De Marketplace+-dienst van Deliveroo heeft een goed eerste jaar achter de rug. Ruim 550 restaurants hebben zich op dit platform aangesloten, waarbij zij gebruik maken van de diensten van Deliveroo, maar bestellingen door eigen bezorgers laten bezorgen. Met Marketplace+ ondersteunt Deliveroo lokale ondernemers met hun bezorgactiviteiten. Het komend jaar wil Deliveroo nog honderden restaurants aansluiten op het platform. Die restaurants profiteren van het bereik van het Deliveroo-platform, maar blijven wel hun eigen bezorgnetwerk ontwikkelen. Bovendien kunnen deze restaurants zelf bepalen of ze een minimaal bestelbedrag hanteren én of ze bezorgkosten rekenen. Volgens Deliveroo zijn dat er heel wat. Veder zijn het vooral individuele restaurants, die met eigen bezorging werken en gebruik maken van Deliveroo. Pas daarna zijn het de restaurantketens. Groei Van de plaatsen waar Deliveroo actief is worden de meeste Marketplace+-bestellingen gedaan in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. De meest populaire gerechten die besteld worden, zijn pizza’s, burgers en Indiaas eten. Stijn Verstijnen, General Manager Deliveroo Netherlands: “We verwachten dat onze bestellingen dit jaar met 125 procent toenemen, dat is ook waar we ons op focussen.” Bron: @FoodClicks Bezorgservice - De Marketplace+-dienst van Deliveroo heeft een goed eerste jaar achter de rug. Ruim 550 restaurants hebben zich op dit platform aangesloten, waarbij zij gebruik maken van de diensten van Deliveroo, maar bestellingen door eigen bezorgers laten bezorgen. Met Marketplace+ ondersteunt Deliveroo lokale ondernemers met hun bezorgactiviteiten. Het komend jaar wil Deliveroo nog honderden restaurants aansluiten op het platform. Die restaurants profiteren van het bereik van het Deliveroo-platform, maar blijven wel hun eigen bezorgnetwerk ontwikkelen. Bovendien kunnen deze restaurants zelf bepalen of ze een minimaal bestelbedrag hanteren én of ze bezorgkosten rekenen. Volgens Deliveroo zijn dat er heel wat. Veder zijn het vooral individuele restaurants, die met eigen bezorging werken en gebruik maken van Deliveroo. Pas daarna zijn het de restaurantketens. Groei Van de plaatsen waar Deliveroo actief is worden de meeste Marketplace+-bestellingen gedaan in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. De meest populaire gerechten die besteld worden, zijn pizza’s, burgers en Indiaas eten. Stijn Verstijnen, General Manager Deliveroo Netherlands: “We verwachten dat onze bestellingen dit jaar met 125 procent toenemen, dat is ook waar we ons op focussen.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht


Villa Massa sponsor van ‘Highest Climber Award’

Restaurant – Villa Massa Limoncello is sponsor van de prijs voor het restaurant dat het snelst is gestegen op de lijst van ‘Worlds 50 Best Restaurants 2022’. Deze prestigieuze prijzen in de wereld van de gastronomie worden op 18 juli in Londen uitgereikt.

Lees bericht


CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht



Platform voor horeca lanceert marktplaats ‘no waste’

Voedselverspilling - TIPPR, het inspiratieplatform voor de horeca,  lanceert een marktplaats met overschotten en imperfecte producten. Op het platform ‘no Waste’ kunnen fabrikanten en groothandelaren producten aanbieden, die zij niet meer kunnen verkopen, maar voor een horecaondernemer tegen een gunstige prijs nog wel geschikt zijn om te gebruiken.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid