Delta Wines gaat wijnen Vicente Gandía vertegenwoordigen


Javier Gandía (DG Vicente Gandía) en Joris Snelten (CEO Delta Wines) tekenen de samenwerkingsovereenkomst samen met Didyne Snoek (Senior Buyer Delta Wines, links) en Russell Burgess (Export Director Vicente Gandía, rechts)

Samenwerking - Het Spaanse wijnhuis Vicente Gandía wordt vanaf 1 september dit jaar op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Delta Wines. Director General Javier Gandía en CEO Joris Snelten van Delta Wines tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Vicente Gandía is een grote speler op de Nederlandse markt met merken als Hoya de Cadenas, Nebla en Marqués del Turia. De partijen willen samen voor de vakhandel, horeca en supermarkten nieuwe wijnen gaan ontwikklen. Javier Gandía: “Wij zijn blij met een partner op de Nederlandse markt, die net als wij onafhankelijk, marktgericht en slagvaardig is”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Beachclub Later aan Zee heeft ambitieuze plannen

Beachclub - Bistro & Grill Later aan Zee in Bloemendaal heeft na het afgelopen, zonovergoten strandseizoen, nieuwe ambitieuze plannen. Afgelopen jaar heeft het interieur al een upgrade gekregen. Komende jaar wordt dit verder doorgevoerd naar het terras. De inrichting en aankleding vindt plaats in samenwerking met het Spaanse wijnmerk Vicente Gandía. Naast sfeervolle hoekjes, komt er volgend seizoen een aantal...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid