Denk en beslis mee over de toekomst van voedingsmiddelenproductie: neem deel aan de wereldwijde SIAL – Make.org consultatie


Partnership - Gezondheid, transparantie, eco-responsibility, eerlijke prijzen…. Door de exponentiele groei van de wereldbevolking en het toenemende consumentenbewustzijn, staat de voedingsmiddelenindustrie de komende jaren voor diepgaande veranderingen.

In de aanloop tot de SIAL Paris die van 18 t/m 22 oktober a.s. plaatsvindt, heeft de SIAL organisatie in samenwerking met het burgerplatform Make.org een wereldwijde consultatie opgezet, waarin elke foodprofessional mee kan denken en zijn mening geven over het thema:

How can we provide healthy food to an ever-growing population while respecting the environment?

@Foodclicks is partner in Nederland van dit initiatief. Doe ook mee! U kunt zelf voorstellen doen en/of uw mening geven over voorstellen van anderen, via deze plug-in (voorstellen a.u.b. in het Engels). Let op: de consultatie sluit op 29 mei!

Bron: Sial

Auteur: Steffen van Beek

Tags: make.org sial

Gerelateerd nieuws

Druk bezochte Sial Parijs bijna op niveau van 2018

Vakbeurzen – Levensmiddelenvakbeurs Sial Parijs heeft de deuren gesloten met een uiterst positief resultaat, laat de organisatie weten. Met meer dan 7.000 exposanten uit 127 landen en 265.000 bezoekers haalde de editie 2022 bijna het niveau van 2018, de beurs voor de pandemie. Terwijl sommige landen nog wel reisrestricties kennen.

Lees bericht


‘Foodprofessionals kijken uit naar SIAL Parijs’

Vakbeurzen - Van 15 tot en met 19 oktober is er weer een SIAL, in de Franse hoofdstad Parijs. Door de uitbraak van het coronavirus werd de editie van 2020 geannuleerd. De voorbereidingen voor de editie 2022 zijn nu in volle gang. SIAL event director Audrey Ashworth is vol vertrouwen over het succes van de beurs en weet dat de internationale bezoekers en aanbieders...

Lees bericht


Franse vakbeurs Sial gaat toch niet door

Beurzen – De organisatie van de levensmiddelenbeurs Sial maakt toch bekend dat de beurs dit jaar niet doorgaat. Na overleg met verschillende exposanten is besloten de internationale vakbeurs door te schuiven naar 2022.

Lees bericht


2 sisters Storteboom start conveniencelijn Barnfield

Introductie - Barnfield is de nieuwe merknaam voor het assortiment dat 2 Sisters Storteboom op de SIAL in Parijs introduceert. De merknaam verwijst naar het Engelse woord ‘schuur’ waarmee het ambachtelijke karakter wordt benadrukt én naar Barneveld waar het veelzijdige assortiment vers gebraden kipconvenience producten wordt geproduceerd. Het Barnfield assortiment daily convenience kipproducten bestaat uit de categorieën Roasted, Crispy, Sticky...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid