Diageo komt met acht limited editions single malts whisky’s


De Diageo Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023, bestaat dit jaar uit acht exclusieve single malt whisky’s

Introductie - Drankproducent Diageo lanceert donderdag “Spirited Xchange”, de Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023. De collectie, bestaande uit acht exclusieve single malt whisky’s, komt tot leven door de unieke illustraties op het verpakkingsmateriaal, gecreëerd door kunstenaars.

In de Special Releases 2023-collectie “Spirited Xchange” komen verschillende landen en culturen samen. De unieke vaten en afwerkingen doen de lokale whiskyexpertise van ieder land eer aan. Dit maakt de serie single malt whisky’s dit jaar extra bijzonder. Daarnaast is de collectie dit jaar ook gebaseerd op een verscheidenheid aan rijpingsjaren en kenmerken van andere gedistilleerde dranken. De Special Releases 2023: Spirited Xchange-collectie is samengesteld door meesterblender Dr. Stuart Morrison.

Kunst

De Special Releases 2023: Spirited Xchange-collectie komt tot leven door de gedetailleerde en betoverende verpakkingsontwerpen, gecreëerd door acht kunstenaars van over de hele wereld. Ieder kunstwerk vertelt een eigen verhaal, toegespitst op een exclusieve whisky uit de collectie.

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Derde editie van drankenfestival Art of Drinks

Event - The Art of Drinks is terug voor zijn derde editie. Het jaarlijkse drankenfestival, dat in het wekend van 28 oktober plaatsvindt in de Gashouder op het Westerpark is de plek om nieuwe spirits te ontdekken of met vrienden te proosten met verrassende dranken. En met bijna 90 stands, proefpaspoorten en een innovatieplein valt er veel te ontdekken.

Lees bericht


Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht


Whiskyplatform Malts.com start in Nederland en België

Gedistilleerd - Malts.com, is het nieuwe online verzamelpunt voor de whiskyliefhebber. Op het platform is alles te vinden over de meest exclusieve Schotse whisky’s, maar kan ook de beginnende whiskyliefhebber terecht. Het platform staat daarnaast in direct contact met de whisky-distilleerderijen, zodat een bestelling plaatsen of zelfs een tripje naar de makers geen probleem is.

Lees bericht


Diageo lanceert nieuw B2B-kennisplatform DIAGEO One

Platform - Diageo introduceert DIAGEO One, een B2B-ondersteuningsplatform, waar eigenaren van slijterijen en horeca 24 uur per dag terecht kunnen voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, recepten, social media materiaal, speciale aanbiedingen, trends updates. Ook het bestellen van Diageo producten via hun reguliere groothandel kan met DIAGO One.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid