Dijana Cicak marketing director bij La Place


Benoeming - Dijana Cicak start per 1 juni a.s. als marketing director van foodserviceformule La Place. De afgelopen maanden was zij al op interimbasis actief betrokken bij de aangescherpte positionering van La Place. Met de komst van Dijana Cicak (44) wil La Place doelgericht verder bouwen aan het horecamerk.  Frank Wubben, de recent aangestelde managing director bij La Place: “Dijana brengt uitvoerige kennis en expertise mee op terreinen die cruciaal zijn voor de verdere groei van La Place, zoals merkpositionering, innovatie en klantcommunicatie. Ik ben ervan overtuigd dat Dijana in veel opzichten een zeer mooie aanwinst.” Marketingprofessional Dijana Cicak bekleedde verschillende functies bij onder meer Unilever en Ahold. De afgelopen vier jaar was zij als partner werkzaam bij het internationale marketingbureau Pepperbrands. Bron: @FoodClicks Benoeming - Dijana Cicak start per 1 juni a.s. als marketing director van foodserviceformule La Place. De afgelopen maanden was zij al op interimbasis actief betrokken bij de aangescherpte positionering van La Place. Met de komst van Dijana Cicak (44) wil La Place doelgericht verder bouwen aan het horecamerk.  Frank Wubben, de recent aangestelde managing director bij La Place: “Dijana brengt uitvoerige kennis en expertise mee op terreinen die cruciaal zijn voor de verdere groei van La Place, zoals merkpositionering, innovatie en klantcommunicatie. Ik ben ervan overtuigd dat Dijana in veel opzichten een zeer mooie aanwinst.” Marketingprofessional Dijana Cicak bekleedde verschillende functies bij onder meer Unilever en Ahold. De afgelopen vier jaar was zij als partner werkzaam bij het internationale marketingbureau Pepperbrands. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht





HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid