Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans


Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

DE winkel heeft een assortiment dat gericht is op de snelle bezoeker, die op weg is naar het circuit. In de schappen liggen gekoelde Heineken 0.0 en frisdrank, maar zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar.

De speciale pitstop is tijdelijk de 127ste winkel van Dirk van den Broek. De supermarktketen is druk op zoek naar nieuwe locaties en wil locaties openen in heel Nederland. Maar in de huidige vastgoedmarkt is dat geen eenvoudige opgave, zo laat het bedrijf weten.. Daarom introduceerde de supermarktketen onlangs nog een meldpunt voor tips nieuwe locaties. Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “We zijn constant op zoek naar manieren om ons aanbod uit te breiden. Zo kregen we ook deze locatie in Zandvoort op het oog. Voor ons een mooie manier om racefans te verrassen. En zo kunnen we in Zandvoort naast onze bestaande winkel ook met deze pop-up locatie voor wat extra afwisseling zorgen in de Nederlandse winkelstraten tussen al het lichtblauw en geel.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht

Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees berichtAmsterdams reclame-initiatief steunt lokale horecazaken

Actie – In Amsterdam heeft reclamebureau Tosti Creative het initiatief genomen om lokale horecazaken te steunen door adverteerders advertentieruimte te geven op de ruiten van cafés en restaurants. Goedlopende organisaties en de verlieslijdende horeca kunnen elkaar op deze manier helpen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid