Discounter Lidl opent eerste eigen café


Buitenland - Discounter Lidl is in Noord-Ierland van plan een supermarkt met café te openen. De Duitse supermarktketen zou de plannen voor een dergelijke combinatiewinkel te hebben bevestigd tegenover The Irish News.

Lidl is al langere tijd bezig om een nieuw supermarktconcept uit te rollen in Noord-Ierland. Veel van die veranderingen hangen samen met de inrichting en de huisstijl. Met de pub voegt de superorganisatie daar een volgende primeur aan toe. De pub met zitruimte en een bar waar bier kan worden getapt, wordt gescheiden van de supermarkt en krijgt een eigen ingang met toiletten voor de klanten. De beide verschillende bedrijfsonderdelen worden wel met elkaar geïntegreerd in de winkelpui.

Wijnproeverijen

Lidl was al langer op zoek naar locaties waar het een gescheiden zithoek wilde creëren, maar dan wel eentje waar klanten ook alcohol konden krijgen. De speciale ruimte in de locatie in Dundonald, een Noord-Iers dorp in de buurt van Belfast, zou ook een mooie gelegenheid zijn voor wijn- en bierproeverijen van de supermarkt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht

Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid