Domino’s en SLAM! zetten samen Koningsnacht Festival op


Festival - Domino’s en SLAM! organiseren samen een alternatief festival. Nu koningsnacht en de bijbehorende feesten niet doorgaan verzorgen zij gezamenlijk Koningsnacht Festivals met livesets van onder andere Nicky Romero en DJ La Fuente.

Domino’s en SLAM! willen met hun alternatief toch de traditie een beetje in ere houden. Net zoals tijdens het SLAM! Quarantaine Festival, worden de kijkers tijdens Koningsnacht Festival getrakteerd op beelden vanaf leegstaande plekken. Aankomende zondag is zo een set te volgen via een livestream van Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol.

Saamhorigheid

Voor de liefhebbers en volgers van de livestream verloot Domino’s giftcards van 20 euro. Marianne Kemps, woordvoerder van Domino’s: “Op Koningsnacht en Koningsdag voelen we ons verbonden met elkaar. Ondanks dat we niet fysiek bij elkaar kunnen zijn om Koningsnacht te vieren, hopen we met het Koningsnacht Festival mensen toch het gevoel van saamhorigheid te laten ervaren door online de verbinding met elkaar te zoeken. Zo maken we er toch een mooi feestje van samen met lekkere muziek en natuurlijk pizza.”

Quarantaine Festival

De afgelopen weken bereikte SLAM! 100 duizenden mensen met het SLAM! Quarantaine Festival. Er waren live sets te zien vanaf lege toeristische trekpleisters als De Keukenhof, Walibi, de middenstip van het Philipsstadion en Safaripark Beekse Bergen. Komende vrijdag is voorlopig de laatste editie van het grootste, virusvrije festival ter wereld. Als kers op de taart organiseert SLAM! samen met Domino’s zondagavond Koningsnacht Festival.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Domino’s opent eerste half jaar 2021 twintig nieuwe winkels

Formulenieuws – Domino’s Nederland gaat in de eerste helft van 2021 twintig nieuwe vestigingen openen. Belangrijke reden daarvoor is de enorme groei in het aantal bezorgmaaltijden. Naast nieuwe vestigingen, zet de keten dit jaar ook in op meer variatie binnen haar menu en verdere verduurzaming van het bedrijf.

Lees berichtDomino’s ondertekent partnerships in dierenwelzijn

Formulenieuws - Domino’s Pizza Enterprises, heeft een Europees partnership gesloten met dierenwelzijn organisatie CIWF (Compassion In World Farming). Met deze samenwerking zet de keten een volgende stap in het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. De pizzaketen tekent ook het Better Chicken Commitment.

Lees bericht

Domino’s wil 15% vrouwelijke franchisers in 2023

Formulenieuws –Domino’s wil meer vrouwelijke franchisers hebben. De pizzaketen geeft aan in 2023 15 procent vrouwelijke ondernemers te willen hebben. Om dat te bereiken wordt gestart met het aantrekken van vrouwelijke pizzabezorgers, want 90% van de pizzabezorger wordt uiteindelijk franchiser.

Lees bericht


Domino’s start veiligheidsactie ‘ik heb niks op zak’

Formulenieuws – Domino’s Pizza gaat aandacht vragen voor de veiligheid van maaltijdbezorgers tijdens de Week van de Veiligheid. Met de campagne ‘Ik heb niks op zak’ wil de pizzaketen duidelijk maken dat er bij de maaltijdbezorgers niks te halen valt, omdat bezorgers vrijwel niet meer met contant geld op pad zijn.

Lees bericht

Minimumleeftijd maaltijdbezorgers Domino’s op 16 jaar

Formulenieuws - Domino’s verhoogt de minimumleeftijd van haar bezorgers naar 16 jaar. Eerder dit jaar in april werd de leeftijd door de pizzaketen al aangepast voor de eigen winkels, maar die minimumleeftijd van de maaltijdbezorgers geldt nu ook voor de aangesloten franchisers.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid