Domino’s maakt groepsbestellingen gemakkelijker


Formulenieuws – Pizzaketen Domino’s maakt groepsbestellingen nog simpeler. Met de link ‘Group Ordering’ worden alle wensen verzameld en is de groepsbestelling met één druk de deur uit.

Het opstellen van lijstjes is daarmee verleden tijd; iedereen kiest zijn favoriete pizza en de ‘Group Owner’ bestelt en deelt de rekening. Domino’s regelt vervolgens de bestelling.

Door Covid-19 ziet Domino’s steeds vaker dat mensen, waaronder gezinnen, samen pizza’s bestellen. Daarom bedacht de keten de oplossing: ‘Group Ordering’. Met behulp van een link die je met je familie of vrienden kunt delen, kan iedereen eenvoudig zijn eigen pizzabestelling doorgeven. Marianne Kemps, woordvoerder bij Domino’s: “Group Ordering is een unieke functionaliteit, waardoor lijstjes of eindeloze appjes wat iemand wil eten tot de verleden tijd behoort.”

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een apart Tikkie sturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Domino’s wil 15% vrouwelijke franchisers in 2023

Formulenieuws –Domino’s wil meer vrouwelijke franchisers hebben. De pizzaketen geeft aan in 2023 15 procent vrouwelijke ondernemers te willen hebben. Om dat te bereiken wordt gestart met het aantrekken van vrouwelijke pizzabezorgers, want 90% van de pizzabezorger wordt uiteindelijk franchiser.

Lees bericht


Eerste Sugo to go open in Rotterdam

Formulenieuws – De pizzaformule Sugo, dat diverse locaties heeft in Nederland opent vandaag op dinsdag 22 september, de eerste ‘to go’-locatie. De vestiging is geopend op het Alexanderplein in de Maasstad.

Lees bericht

Domino’s Pizza groeit fors in bezorging en aantal locaties

Formulenieuws - Een omzetgroei van 5,1% tot €749,1 miljoen en 78 nieuwe winkels het afgelopen jaar er bij in Europa, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Domino’s Pizza Enterprises, de moedermaatschappij van Domino’s Pizza Nederland kon over het afgelopen jaar mooie cijfers tonen.

Lees bericht

Tikkie Check maakt afrekenen in horeca nog eenvoudiger

Betaalmethode – Na Tikkie Terug komt ABN Amro nu met Tikkie Check. Met deze betaalmethode kunnen gasten eenvoudig afrekenen in de horeca zonder tussenkomst van personeel. Daarnaast zijn rekeningen eenvoudig te delen, kan er fooi worden gegeven en zijn er gemakkelijk bestellingen te plaatsen.

Lees bericht


‘6 miljoen gebruikers sturen 200.000 Tikkies per dag’

Betaalapp - Tikkie, de betaalapp van ABN AMRO met meer dan 6 miljoen gebruikers, is er nu ook voor geldterugacties. Om geld terug te krijgen hebben consumenten alleen de aankoopbon nodig en de app. Wie de betreffende actieknop aanklikt en met de camera over de aankoopbon gaat, krijgt binnen 5 seconden het aankoopbedrag retour. De pilotfase is inmiddels achter de rug en...

Lees bericht

Betaalapp Tikkie lanceert ‘Tikkie terug’

Betaalapp - Vanaf nu kun je niet alleen zelf een Tikkie uitsturen, maar ook via bedrijven direct een Tikkie terug krijgen. De nieuwe dienst met de naam ‘Tikkie Terug’ wordt vandaag gepresenteerd ter ere van de 4e verjaardag van Tikkie.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid