Domino’s maakt groepsbestellingen gemakkelijker


Formulenieuws – Pizzaketen Domino’s maakt groepsbestellingen nog simpeler. Met de link ‘Group Ordering’ worden alle wensen verzameld en is de groepsbestelling met één druk de deur uit.

Het opstellen van lijstjes is daarmee verleden tijd; iedereen kiest zijn favoriete pizza en de ‘Group Owner’ bestelt en deelt de rekening. Domino’s regelt vervolgens de bestelling.

Door Covid-19 ziet Domino’s steeds vaker dat mensen, waaronder gezinnen, samen pizza’s bestellen. Daarom bedacht de keten de oplossing: ‘Group Ordering’. Met behulp van een link die je met je familie of vrienden kunt delen, kan iedereen eenvoudig zijn eigen pizzabestelling doorgeven. Marianne Kemps, woordvoerder bij Domino’s: “Group Ordering is een unieke functionaliteit, waardoor lijstjes of eindeloze appjes wat iemand wil eten tot de verleden tijd behoort.”

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een apart Tikkie sturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tikkie komt met nieuwe functionaliteit ‘Groepie’

Betalen – Betaalapp Tikkie - in 2016 gelanceerd om het betaalverkeer makkelijker te maken - voegt vanaf maandag een nieuwe functionaliteit toe aan de populaire app. Met ‘Groepie’ kunnen meerdere gebruikers groepsuitgaven bijhouden en verrekenen en zijn groepsbetalingen nog eenvoudiger te regelen.

Lees bericht


Tikkie en Butlaroo gaan samenwerken voor horeca

Samenwerking – Betaalapp Tikkie en Butlaroo, marktleider op het gebied van QR-bestellen in de horeca, sluiten partnership om horeca contactloos bestellen én betalen via QR-code aan te bieden. Beide initiatieven zien de samenwerking als een oplossing voor de tijdsdruk en het personeelstekort in de horeca.

Lees bericht

Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid