Domino’s maakt groepsbestellingen gemakkelijker


Formulenieuws – Pizzaketen Domino’s maakt groepsbestellingen nog simpeler. Met de link ‘Group Ordering’ worden alle wensen verzameld en is de groepsbestelling met één druk de deur uit.

Het opstellen van lijstjes is daarmee verleden tijd; iedereen kiest zijn favoriete pizza en de ‘Group Owner’ bestelt en deelt de rekening. Domino’s regelt vervolgens de bestelling.

Door Covid-19 ziet Domino’s steeds vaker dat mensen, waaronder gezinnen, samen pizza’s bestellen. Daarom bedacht de keten de oplossing: ‘Group Ordering’. Met behulp van een link die je met je familie of vrienden kunt delen, kan iedereen eenvoudig zijn eigen pizzabestelling doorgeven. Marianne Kemps, woordvoerder bij Domino’s: “Group Ordering is een unieke functionaliteit, waardoor lijstjes of eindeloze appjes wat iemand wil eten tot de verleden tijd behoort.”

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een apart Tikkie sturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

New York Pizza neemt Duitse pizzaketen Stückwerk over

Overname - New York Pizza, de grootste Nederlandse pizzaketen, heeft de Duitse pizzaketen Stückwerk overgenomen. De overname is onderdeel van de internationale plannen van de franchiseorganisatie om in Duitsland uit te groeien tot een van de grootste spelers in de pizzabezorgmarkt.

Lees bericht


Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht

New York Pizza voor grootste deel in Noorse handen

Overname - New York Pizza, een van de grootste Nederlandse pizzaketens, wordt grotendeels verkocht aan het Noorse Orkla Group. Orkla heeft al tientallen merken in handen op het gebied van levensmiddelen. De Noren, die vooral geïnteresseerd zijn in het Nederlandse pizzadeeg, krijgen 75 procent van het bedrijf in handen.

Lees berichtRecordbedrag van 3,4 miljard euro via Tikkie in 2020

Betalingen – In 2020 is er in Nederland voor maar liefst 3,4 miljard euro aan Tikkies betaald, 800 miljoen euro méér dan in 2019. Alles bij elkaar opgeteld, is er sinds de oprichting al zo’n 7,8 miljard euro afgetikt. Het betaalsysteem, een initiatief van ABN Amro, telt inmiddels 6 miljoen gebruikers.

Lees bericht

Domino’s ondertekent partnerships in dierenwelzijn

Formulenieuws - Domino’s Pizza Enterprises, heeft een Europees partnership gesloten met dierenwelzijn organisatie CIWF (Compassion In World Farming). Met deze samenwerking zet de keten een volgende stap in het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. De pizzaketen tekent ook het Better Chicken Commitment.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid