Domino’s maakt groepsbestellingen gemakkelijker


Formulenieuws – Pizzaketen Domino’s maakt groepsbestellingen nog simpeler. Met de link ‘Group Ordering’ worden alle wensen verzameld en is de groepsbestelling met één druk de deur uit.

Het opstellen van lijstjes is daarmee verleden tijd; iedereen kiest zijn favoriete pizza en de ‘Group Owner’ bestelt en deelt de rekening. Domino’s regelt vervolgens de bestelling.

Door Covid-19 ziet Domino’s steeds vaker dat mensen, waaronder gezinnen, samen pizza’s bestellen. Daarom bedacht de keten de oplossing: ‘Group Ordering’. Met behulp van een link die je met je familie of vrienden kunt delen, kan iedereen eenvoudig zijn eigen pizzabestelling doorgeven. Marianne Kemps, woordvoerder bij Domino’s: “Group Ordering is een unieke functionaliteit, waardoor lijstjes of eindeloze appjes wat iemand wil eten tot de verleden tijd behoort.”

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een apart Tikkie sturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht



Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht

Tikkie haalt met 6,6 miljard euro nieuw jaarrecord

Betalingen –In totaal is in 2023 voor ruim 6,6  miljard euro aan Tikkies verrekend. Het record van vorig jaar - 5,5 miljard euro - is hiermee opnieuw verbroken. Het totale bedrag dat sinds de start van Tikkie, ruim zeven jaar geleden, met de app is betaald, komt hiermee op ruim 25,2 miljard euro.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid