Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland


De pizza-automaat is passend gemaakt in de sfeer van het pretpark

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

De Domino’s pizza’s waren sinds begin dit jaar verkrijgbaar, maar zijn nu voor de gasten die weinig tijd hebben en volop gebruik willen maken van de attracties ook verkrijgbaar vanuit de automaat. De pizza's zijn er in drie smaken, te weten margherita, pepperoni en kip-barbeque. De automaat staat vóór de ingang van Banana Bos op het park. Gebruikers kunnen na hun keuze contactloos betalen.

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart in België, dat is vernoemd naar de oprichter Bobbejaan Schoepen. Het park heeft verschillende horeca-activiteiten van ontbijt tot aan diner, die meestal gekoppeld zijn aan een attractie op het park. Ook de automaat van ADM Automaten is passend gemaakt in de sfeer van het park. Het is niet de eerste keer dat het pretpark samenwerkt met een foodserviceketen. Eerder werd er ook een samenwerking opgestart met Panos voor belegde broodjes.

Bron: ADM Automaten/@FoodClicks

De vestiging van Domino's Pizza in het pretpark Bobbejaanland

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAlbron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht

De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht

‘Pizza margherita is onverslaanbaar populair’

Analyse – Elke dag in het jaar staat wel ergens voor, zo is 9 februari in een aantal landen Nationale Pizzadag. Niemand weet waarom, maar het is wel de bedoeling dat je op die dag een pizza deelt met familieleden en vrienden. Een beter excuus om een pizzaatje te bestellen bestaat er niet, volgens Deliveroo en dus ging de bezorgdienst kijken welke...

Lees bericht


Naast pizza en hamburger is het vooral vegetarisch bij Thuisbezorgd

Analyse - De pizza, hamburger en kapsalon zijn al jaren verreweg de meest bestelde gerechten in Nederland bij thuisbezorging, maar toch rukken andere producten op. Vooral vegetarisch komt vaker voor op de bestellijstjes bij Thuisbezorgd, zo laat het bedrijf weten. Thuisbezorgd.nl, het grootste platform voor het bestellen van eten in Nederland, deed voor het eerst onderzoek naar het eet-...

Lees bericht

Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid