Dormio Group neemt Hotel Tummers in Valkenburg over


Het familiehotel Tummers in Valkenburg wordt overgenomen door Dormio Group

Overname - Dormio Group heeft het viersterren Hotel Tummers in Valkenburg overgenomen. Het familiehotel wordt getransformeerd tot een exclusief wijnhotel, dat voor de zomer opengaat. Voor het wijnconcept van het hotel wordt samengewerkt met wijnproducenten uit het Mergelgebied.

De vernieuwing van Dormio Wijnhotel Valkenburg is inmiddels gestart. “We willen de karakteristieke kwaliteiten van het familiehotel uitbouwen en exclusief vormgeven met het wijnthema", aldus Roel de Boer - CEO Dormio Resorts & Hotels. Het wijnthema zal worden doorgevoerd in het hele hotel en in de hotelkamers.

Wijnproducenten uit het Mergelgebied zullen een rol spelen in het nieuwe wijnhotel. Alle gepresenteerde wijnen zijn afkomstig van samenwerkende wijnbouwers en -producenten uit de streek. Zo zullen er straks meer dan honderd verschillende wijnen te ontdekken zijn in Dormio Wijnhotel Valkenburg. Met de aankoop van het viersterrenhotel voegt Dormio een vierde hotel toe aan haar portfolio.

Dormio Group bestaat uit drie bedrijfsonderdelen. Dormio Leisure Development BV ontwikkelt sinds 2001 vakantieresorts en hotels in Europa; Dormio Investments BV bemiddelt en verkoopt recreatief vastgoed in binnen- en buitenland en Dormio Resorts & Hotels BV exploiteert en verhuurt vakantieaccommodaties op resorts en in hotels

Bron: Dormio Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid