Dr. Oetker komt met Pizza Perfettissima-concept


Introductie - Dr. Oetker Professional introduceert deze maand Pizza Perfettissima. Dit pizzaconcept moet het voor ondernemers gemakkelijk maken om zonder al te veel gedoe een pizza op de menukaart te zetten. Pizza Perfettissima biedt een compleet concept voor pizza’s;  van basis tot getopte pizza, van oven tot service en is een totaaloplossing voor out of home. Totale bereidingstijd is ongeveer vier minuten, maar bovenal het proces van bereiden is eenvoudig. Gestart wordt er met de vegan basis met tomatensaus, of met het bakken van één van de vijf toppings. De 29 centimeter pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden. Daarnaast zijn de pizza’s clean label. Dr. Oetker adviseert welk type oven het best geschikt is voor de locatie en zorgt ook voor recepturen en training. Daarnaast is er ook promotiemateriaal beschikbaar en communicatiemiddelen naar de gasten toe. Bron: @FoodClicks

Introductie - Dr. Oetker Professional introduceert deze maand Pizza Perfettissima. Dit pizzaconcept moet het voor ondernemers gemakkelijk maken om zonder al te veel gedoe een pizza op de menukaart te zetten. Pizza Perfettissima biedt een compleet concept voor pizza’s;  van basis tot getopte pizza, van oven tot service en is een totaaloplossing voor out of home. Totale bereidingstijd is ongeveer vier minuten, maar bovenal het proces van bereiden is eenvoudig. Gestart wordt er met de vegan basis met tomatensaus, of met het bakken van één van de vijf toppings. De 29 centimeter pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden. Daarnaast zijn de pizza’s clean label. Dr. Oetker adviseert welk type oven het best geschikt is voor de locatie en zorgt ook voor recepturen en training. Daarnaast is er promotiemateriaal beschikbaar en communicatiemiddelen naar de gasten toe. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht







Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid