Drippy’s opent tweede vestiging in hartje Rotterdam
_512_768_90.jpg)
Horecaconcept - Na het succes van de eerste smashburgerconcept Drippy’s aan het Stadhuisplein wordt er nu een tweede locatie geopend in Rotterdam. De tweede Drippy’s aan de Oude Binnenweg in de Maasstad in het voormalige pand van saladebar SLA.
In dit karakteristieke pand mét terras, verwelkomen Kaj Gorgels, Ad Schaap en Colin Knopper gasten voor burgers, shakes en de Drippy’s-vibe. "Het voelt onwerkelijk dat we dit binnen zo’n korte tijd mogen doen," aldus Colin Knopper. "In september ontstond het idee, in november stonden we ineens met de eerste opening en nu openen we gewoon al een tweede vestiging in Rotterdam. Het voelt bizar en geweldig tegelijk."
Qua menukaart blijft Drippy’s trouw aan z’n roots. De populaire smashburgers – platgedrukt op de grill voor die kenmerkende krokante korst – blijven de held van het menu. ''Het concept blijft zoals het is, want dit werkt gewoon goed,” aldus Knopper. ''Wel voegen we geregeld specials toe om onze gasten te blijven verrassen." Ook het interieur sluit aan bij de huisstijl: warm, urban en met een eigen karakter.
Meer dan alleen burgers
Drippy’s wil zich niet beperken tot alleen burgers, maar is vooral ook een ontmoetingsplek. De maandelijkse ‘Breakfast Club’ waar croissants, smashburgers, onbeperkt koffie en muziek samenkomen, maakt ook op deze nieuwe locatie z’n rentree. " Zo organiseren we in juni een social run in samenwerking met Roffa Run Club. Dat soort dingen passen bij ons. We willen niet alleen lekkere burgers maken, maar ook onderdeel zijn van een community." En de ambitie is groter dan alleen Rotterdam. "Amsterdam staat voor juni op de planning, en daarna kijken we verder. We willen verder bouwen in Nederland, en wie weet internationaal."
Bron: Drippy's/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Met Foodstation by Breakpoint zet Belgische G&V nieuwe standaard
Tankstation – Met Foodstation by Breakpoint, in het gerenoveerd gebouw van Antwerps architect Léon Stynen, luidt G&V Energy Group een nieuw tijdperk in. Het gloednieuwe paradepaardje in het Esso-tankstation in Antwerpen van het Belgische energiebedrijf is er eentje ‘next-level’.
Lees berichtAd Schaap en Kaj Gorgels starten samen Drippy’s
Horecaconcept - Kaj Gorgels, bekend van YouTube en tv-presentator, start samen met horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaap en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s. Het horecabedrijf is gevestigd aan het Stadhuisplein in Rotterdam.
Lees berichtSmash haalt crowdfundingdoel en gaat nu voor terras
Horecaconcept - Dankzij de steun van 127 ambassadeurs heeft hamburgerspecialist Diego Buik in Rotterdam 100% van zijn crowdfundingdoel voor zijn nieuwe horecaconcept Smash binnengehaald. Dit betekent dat de locatie binnenkort de deuren zal openen.
Lees berichtRestaurantketen De Beren bestaat 40 jaar
Formulenieuws - Het is dit jaar precies 40 jaar geleden dat het eerste Beren eetcafé het levenslicht zag: eetcafé Bruintje Beer werd in 1984 op de Noordsingel in Rotterdam geopend.
Lees berichtOprichter Ad Schaap van De Beren ontvangt eigen biografie
Biografie – Het bewogen leven van Ad Schaap, oprichter van restaurantketen De Beren is door schrijver Ronald Giphart vastgelegd in het boek ‘Beer’. De biografie is tijdens de presentatie van de nieuwe huisstijl aan Schaap overhandigd.
Lees bericht