DSEA neemt taken over van zoetwarenorganisatie VBZ


V.l.n.r. Rob Schotema, Theo Heere en Ton Baas

Samenwerking - VBZ, de brancheorganisatie voor koek, snoep, chocolade, zoutjes en noten en de Dutch Sweets Export Association (DSEA) hebben een 5 jarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Met ingang van 1 januari 2022 neemt DSEA alle exportactiviteiten over van VBZ voor koek, snoep en chocolade.

De DSEA neemt tevens de organisatie over van het VBZ paviljoen voor de komende snack- en zoetwarenbeurs ISM in januari 2022 te Keulen. Theo Heere, directeur VBZ: “VBZ  kan zich hierdoor concentreren op haar corebusiness: het behartigen van de belangen van de leden van VBZ. Door de jarenlange ervaring van de directie van DSEA zijn wij er als VBZ gerust op dat niet alleen voor onze leden, maar ook voor de gehele zoetwarenbranche, de exportmogelijkheden in goede handen zijn”.

DSEA is opgericht door oud-VBZ-voorman Ton Baas en beursorganisator Rob Schotema. Baas: “ Wij hebben onze jarenlange expertise omgezet in DSEA en zijn blij dat wij deze taken van VBZ over kunnen nemen. Voor 2022 starten wij met een breed programma op buitenlandse beurzen en plannen wij een groot export congres in 2022 in samenwerking met VBZ. Wij kijken uit naar de samenwerking met VBZ en haar leden”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsISM komt terug met 1.085 exposanten uit 56 landen

Vakbeurs - Na een pauze van twee jaar komt de ISM  terug met 1.085 exposerende bedrijven uit 56 landen. De internationale vakbeurs voor zoetwaren en snacks wordt van 30 januari tot en met 2 februari in Keulen gehouden. Parallel aan de ISM vindt ook de ProSweets Keulen plaats, internationale leveranciersbeurs voor de snoep- en snackindustrie, met 213 exposanten.

Lees bericht

ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Lees bericht

ISM 2022 komt met gevarieerd programma

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Lees berichtISM en ProSweets Keulen gaan door in 2022

Vakbeurzen – Op 30 januari 2022 gaan de deuren van de ISM en ProSweets in Keulen open. De internationale zoetwarenbeurs telt ongeveer 1.200 exposanten uit meer dan 60 landen. Voor de leveranciersbeurs ProSweets hebben zich 230 exposanten ingeschreven.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid