Dunkin’ opent eerste Belgische vestiging in Antwerpen


Formulenieuws - Koffie- en donutformule Dunkin’ opent op 17 juni aan de Keyserlei in Antwerpen de deuren van de eerste Belgische vestiging.

De opening makt onderdeel uit van een master franchiseovereenkomst, die eerder werd getekend  met Amba Douad B.V.. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de komst van vijftien Belgische filialen. De eigenaren van Amba Douad B.V. zijn ook verantwoordelijk voor de exploitatie en groei van Dunkin’ in Nederland. “We zijn blij ons merk uit te mogen breiden naar België”, aldus Nabil Besali, master franchiseondernemer Nederland en België. “We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument.” De vestiging in Antwerpen wordt de uitvalsbasis voor de verdere groei in België. De Dunkin’ donuts zijn in België ook online te bestellen.

Bron: @FoodClick

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Sunt-donut van geredde bannen wordt gebakken

Introductie - Donuts die niet worden gefrituurd, maar gebakken in de oven, is al een innovatie. Maar als die donuts dan ook nog eens gemaakt zijn van geredde bananen, dan wordt het product helemaal bijzonder. Food pionier Sunt introduceert de snack.

Lees berichtJumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht

Dunkin’, RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen

Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Lees bericht


Dunkin’ introduceert drietal petrolconcepten

Formulenieuws – Koffie- en donutketen Dunkin’ introduceert drie concepten voor de petrolsector. Op de vakbeurs voor tankondernemers in Houten worden de voorbeelden getoond. Het gaat om een on-the-go-concept, een pop-upstore en een combinatieconcept van Dunin’ met ijsproducten van Baskin-Robbins. Dunkin’s timmert de laatste tijd fors aan de weg met samenwerkingen met New York Pizza, Jumbo supermarkten en tankstation De Lucht...

Lees bericht

New York Pizza gaat ook Dunkin’ donuts aanbieden

Formulenieuws – Naast Jumbo-klanten en de automobilisten bij tankstation De Lucht langs de A2, kunnen nu ook de klanten van New York Pizza de donuts van Dunkin’ bestellen. Vanaf vandaag gaat de pizzaketen de twee populairste aanbieden aan hun klanten. De samenwerking stelt de pizzaliefhebbers in staat om de zoete traktatie aan hun bestelling toe te voegen, zowel in een van...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid