Dunkin', RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen


Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Volgens de initiatiefnemers is het in deze bizarre en onzekere tijd belangrijk elkaar te helpen en een beetje aan elkaar te denken. Om aan die gedachte uitdrukking te geven is het idee bedacht om donuts weg te geven aan mensen die het nodig hebben of verdienen. Dit mogen opa's en oma's, hulpverlenende instanties of bedrijven zijn, zo laat Dunkin’ weten. ‘Iedereen die je in deze week een hart onder de riem wilt steken.’ Geïnteresseerden kunnen op het Instagramaccount van Dunkin' motiveren wie er donuts verdient en waarom.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsThuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid