Dunkin', RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen


Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Volgens de initiatiefnemers is het in deze bizarre en onzekere tijd belangrijk elkaar te helpen en een beetje aan elkaar te denken. Om aan die gedachte uitdrukking te geven is het idee bedacht om donuts weg te geven aan mensen die het nodig hebben of verdienen. Dit mogen opa's en oma's, hulpverlenende instanties of bedrijven zijn, zo laat Dunkin’ weten. ‘Iedereen die je in deze week een hart onder de riem wilt steken.’ Geïnteresseerden kunnen op het Instagramaccount van Dunkin' motiveren wie er donuts verdient en waarom.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid