Dunkin’ wil groeien in aantal locaties en eetmomenten


Dunkin’ wil meer eetmomenten bedienen en komt met een Donut Pizza

Formulenieuws - Dunkin’ bestaat zes jaar in Nederland en wil groeien in aantal locaties en zet daarom in op meerdere eetmomenten op een dag. De donutketen breidt daarom het assortiment uit en komt voor het avondmoment met de Dunkin’ Pizza with Donut Dough.

De Amerikaanse donut- en koffiespecialist heeft inmiddels meer dan zeventig vestigingen in Nederland en vijfentwintig in België. De aankomende jaren staan in het teken van groei met een uitbreiding van het assortiment voor lunch met bakery items. Om het avondmoment in te vullen introduceert Dunkin’ daarom een pizza gemaakt van donut deeg. Tijdens de lancering wordt er gestart met een klein assortiment om de reacties te peilen van de consument. Afhankelijk van die reacties wordt het assortiment mogelijk uitgebreid tot een volledig pizza concept.

Bij Dunkin’ ligt de voornaamste focus nog steeds op koffie. Na de uitbreiding van lunch middels sandwiches en tosti’s komt er nu ook voor de avond een product bij. Roberto Fava, woordvoerder van Dunkin’ Nederland, in een toelichting: “Na meer dan twee jaar van ontwikkelen lanceren wij binnenkort met gepaste trots deze Donut Pizza op de Nederlandse markt. De combinatie van donut deeg, Italiaanse tomatensaus en mozzarella maken het een unieke belevenis”.

Flagshipstore

Dunkin’ opende de afgelopen weken drie nieuwe vestigingen in Tilburg, Zaandam en Delft. Op 6 april opent Dunkin’ een Flagshipstore van ruim 350 vierkante meter in Venlo. Dit is de grootste Dunkin’ winkel van Europa.

Bron: Dunkin’/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Sunt-donut van geredde bannen wordt gebakken

Introductie - Donuts die niet worden gefrituurd, maar gebakken in de oven, is al een innovatie. Maar als die donuts dan ook nog eens gemaakt zijn van geredde bananen, dan wordt het product helemaal bijzonder. Food pionier Sunt introduceert de snack.

Lees bericht
New York Pizza gaat ook Dunkin’ donuts aanbieden

Formulenieuws – Naast Jumbo-klanten en de automobilisten bij tankstation De Lucht langs de A2, kunnen nu ook de klanten van New York Pizza de donuts van Dunkin’ bestellen. Vanaf vandaag gaat de pizzaketen de twee populairste aanbieden aan hun klanten. De samenwerking stelt de pizzaliefhebbers in staat om de zoete traktatie aan hun bestelling toe te voegen, zowel in een van...

Lees bericht

Dunkin’ Donuts voortaan verder als Dunkin’

Formulenieuws – In Almere wordt, na een eerdere vestiging in Amerika, de eerste locatie geopend van een Dunkin' Donuts in de nieuwe huisstijl. In de nieuwe huisstijl verdwijnt de toevoeging Donuts. Dunkin’ Donuts gaat namelijk voortaan verder als Dunkin’. De reden voor de naamsverandering is de groei die de keten doormaakt met ‘coffee and baked good merken’. Hierdoor ligt de focus...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid